čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Děti v Dětském domově v Olomouci mají vymalováno. Pomáhalo Radio Haná a Olomoucká Drbna

A je vymalováno. Plochu o velikosti 209m2 přijeli o uplynulém víkendu vymalovat do Dětského domova v Olomouci moderátoři a obchodníci z Radia Haná a redakce Olomoucké Drbny.

“Zvelebili jsme spolu s rádiem velkou část bytu 1. rodinné skupiny a kuchyň a obýváček bytu 4. rodinné skupiny. S dětmi moc děkujeme za pomoc,” říká ředitel Dětského domova v Olomouc Dalibor Křepský, který spolu s dětmi přiložil ruku k dílu.

“Přece bys ty děti nenechal, aby ten byt malovaly samy, anebo aby si domov platil malíře. Ony by to zvládly, ale takhle jim všichni udělali skvělou zábavu. Zasměješ se s kolegy, jedna stěna, druhá stěna a je to cajk,” to je motiv k malování moderátorky Martiny Qweetko Procházkové z Radia Haná. Malovalo se všemi barvami. Na zdi se například objevila bílá, hnědá i fialová. Prostory bytů teď září novotou.

Možná si troufnete odhadnout, za jak dlouho malířský tým Radia Haná plochu 209m2 vymaloval. Zkuste si to tipnout a vyhrát barvy v hodnotě 10.000Kč. Bližší informace o tipovací soutěži najdete na webu www.radiohana.cz.

Tisková zpráva | Foto Michaela Valsová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.