úterý 19. března 2024 Josef

Policie se chystá na fotbalové fanoušky. V Olomouci bude hrát Zlín proti Kodani

Ve čtvrtek 19. října se bude konat v Olomouci velký fotbalový svátek. V rámci Evropské ligy proti sobě nastoupí mužstva FC Fastavu Zlín a FC Kodaně. Policie se už nyní připravuje na fanoušky obou táborů.

Utkání vypukne od 21 hodin na Andrově stadionu jen kousek od centra města. „Do bezpečnostního opatření jsou zařazeni policisté pořádkové služby, včetně pořádkových jednotek, dále policisté kriminální a dopravní služby a policisté z antikonfliktního týmu. Olomoucké policisty budou posilovat kolegové ze Zlínského kraje," řekl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Policie je v kontaktu s oběma fotbalovými kluby a pořadatelskou službou na olomouckém stadionu. Policisté budou neustále monitorovat příjezd fanoušků do Olomouce i jejich pohyb ve městě, a to jak před utkáním, během utkání, tak i po něm. „Jedná se zejména o preventivní opatření, jehož cílem je zajištění veřejného pořádku ve městě, bezpečnost občanů a také plynulý a bezpečný provoz na silnicích. Vyzýváme jak fanoušky, tak širokou veřejnost, aby důsledně dbali pokynů policistů," dodal Hejtman.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.