pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

RoadTrip Gang předal v sobotu výtěžek z výstavy sporťáků v Olomouc City na dobročinné účely

PR článek

Přesně devět dní, tedy od 4. listopadu do 12. listopadu, jste mohli obdivovat v Olomouc City výstavu sportovních vozů od RoadTrip Gangu a společnosti SportDrive.cz. Ti už předem avizovali, že výtěžek z této akce půjde na dobročinné účely. A symbolicky, v sobotu 11. 11. v 11:11. předali dohromady 50 tisíc korun přímo v Olomouc City těm, kteří je potřebují nejvíce.

V sobotu 11. listopadu před obědem se vprostřed Olomouc City sešli zástupci z obchodního centra, RoadTrip Gangu a lidé, kterým toto dopoledne patřilo. Právě dětskému centru Ostrůvek putovalo z výtěžku výstavy 20 tisíc korun, rodině Frélichově 10 tisíc korun, rodině Štanglerově 10 tisíc korun a olomouckému Klokánku 10 tisíc korun. V obou zmíněných rodinách bojují děti statečně se zákeřnou nemocí.

„Už na začátku výstavy jsme avizovali, že věnujeme výtěžek z akce na dobročinné účely, takže jsem rád, že vše klaplo a dnes tu můžeme předávat slíbené peníze," řekl jednatel společnosti SportDrive.cz Tomáš Zapletal. RoadTrip Gang je skupina nadšených vlastníků supersportovních vozidel, pořádajících nejrůznější akce, roadtripy a výstavy. Jejich moto je přibližovat tyto luxusní vozy lidem, kteří si je (zatím) nemohou dovolit. Aktivní jsou především na facebooku.

„Jsme rádi, že jsme tu měli tak unikátní výstavu, která se líbila veřejnosti, a ještě měla charitativní přesah," řekla marketingová koordinátorka Olomouc City Margareta Šulcová.

Během výstavy si mohli lidé prohlédnout naleštěné supersporty – například Lamborghini, Ferrari, Porsche nebo třeba Maserati.

 

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.