úterý 16. dubna 2024 Irena

Ve Vaultu 42 se uskuteční diskuzní večer a kurz s první dámou slov, Michelle Losekoot

Michelle Losekoot je úspěšnou copywriterkou, spoluatourkou blogu a knihy Bez jablka i marketérkou. Její hlavní pracovní náplní je tvorba textů pro malé i nadnárodní klienty, kromě toho své znalosti a zkušenosti s chutí předává dál a pořádá kurzy věnované tvůrčímu psaní i správě obsahu sociálních sítí.

Michelle Losekoot je zajímavou ženou, která do svých 30 let stihla být editorkou Mladé Fronty, vést internetový obchod a utvářet marketing internetového knihkupectví Martinus.cz.

S trochou nadsázky bychom ji mohli přirovnat k české Carrie Bradshaw, s tím rozdílem, že Michelle má přesah do více oborů a sloupky, které píše třeba pro časopis Marianne nebo na blog Bez jablka nejsou tolik o sexu, spíše jako o generaci “singles”.

Michelle Losekoot se živí se psaním na zakázku, tvorbou obsahu a správou sociálních sítí svých klientů, mezi něž patří i HBO, VŠE nebo Microsoft.

Právě Michelle bude dalším hostem pravidelného diskusního pořadu Vault 42 presents pořádaného coworkingovým centrem Vault 42. Návštěvníci se mohou těšit na živou debatu, která se bude týkat především tvůrčího psaní, fenoménu sociálních sítí a možnosti, jak se v dnešní době těmito aktivitami živit. Michelle během večera návštěvníkům přiblíží disciplínu copywritingu, podělí se o zkušenosti z praxe a bude odpovídat na otázky z publika.                  

Následující den Michelle Losekoot povede kurz How to? Copywrite! Účastníci kurzu se pod jejím vedením seznámí s tím, jak připravovat obsah pro sociální sítě s důrazem na jejich rozdílný charakter. Účastníci si vyzkouší, jak se tvoří obsahový plán pro sociální sítě, dozví se, na co nejlépe uživatelé jednotlivých sítí reagují a proč tomu tak je. Samozřejmě dojde i na výběr relevantních témat a tvorbu konkrétních příspěvků. Účastníci dostanou od lektorky zpětnou vazbu a praktické tipy.

Diskusní večer Vault 42 presents: Michelle Losekoot proběhne v úterý 30. ledna, od 18.00. Kurz How to? Copywrite! se bude konat následující den, tedy ve středu 31. ledna, 9.00-14.00.

Více informací o obou akcích se zájemci dozví na webové stránce coworkingového centra www.vault42.cz nebo na FB profilu Vaultu 42.

 

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.