pátek 29. března 2024 Taťána

V sobotu proběhne v Olomouci casting na Českou Miss. Přijede i loňská vítězka Michaela Habáňová

V sobotu 27.ledna se bude v olomoucké Olympii bojovat o postup do semifinále národní soutěže krásy Česká Miss. A je o co bojovat! Vítězka České Miss 2018 totiž získá ceny za více jak 1 000 000 Kč, účast na světové soutěži krásy a kontrakt s prémiovou kosmetickou firmou Juliette Armand. Dveře do světa modelingu jsou otevřené a je čas vzít takovou příležitost za pačesy!

Kdo se může stát Českou Miss? Hledá se zajímavá tvář, charismatická dívka ve věku 17 až 25 let. Přihlásit se mohou dívky, které jsou svobodné, mají štíhlou postavu, české občanství a hlavně odvahu o titul bojovat. Přihlas sebe nebo svoji kámošku na www.ceskamiss.cz nebo rovnou přijď na casting 27.1. od 13 hodin do Olympie. S sebou si vezmi boty na podpatku, plavky, džíny, koktejlové šaty a občanský průkaz. Nezapomeň na dobrou náladu a odvahu.

Boj o titul nejkrásnější Češky - Česká Miss 2018 byl slavnostně zahájen minulý týden v Praze a zahájení nového ročníku nenechaly ujít vítězky předchozích ročníků, které zavítají i do Olomouce, usednou v porotě a budou se podílet na rozhodování o postupujících dívkách. Na olomouckém castingu se můžete těšit na setkání s úřadující Českou Miss 2017 Michaelou Habáňovou, Českou Miss World 2016 a blogerkou Natálií Kotkovou, Českou Miss Earth 2016 Kristýnou Kubíčkovou, misskami Ivou Uchytilovou nebo Terezou Vlčkovou či s bloggerkou Dominikou Myslivcovou.

V čele poroty usedne ředitelka soutěže Česká Miss Eva Čerešňáková. „Nejdůležitější je pro nás charisma, vzhled, vystupování, krásná postava, ale neřešíme to, kolik má dívka kilogramů. Navíc na sobě každá může zapracovat a průběžně ukázat, že na to má právě ona. Míry jsou pro práci v modelingu důležité, ale nejsou při hledání královny krásy tím nejdůležitějším parametrem,“ uvedla Eva Čerešňáková, která si sama soutěží Česká Miss prošla v roce 2007 a o svých zkušenostech sepsala i knihu Miss, sny vs.realita.

A na co se dívky, které postoupí dále, mohou těšit? Na semifinále v nádherném pětihvězdičkovém hotelu Augustine, dále na mnoho workshopů zaměřených na chůzi, modeling, mluvení na kameru, zdravou výživu či oblékání nebo správné líčení, finalistky se také mohou těšit na týdenní pobyt v Chorvatsku na jachtách, který finalistkám věnuje společnost Bemex. Finalistky se setkají i s mnoha známými tvářemi či vítězkami předchozích ročníků, které jim budou předávat své zkušenosti a tři vítězky se pak podívají na nejznámější světové soutěže, budou reprezentovat Českou republiku a vyhrají mnoho hodnotných cen i modelingových příležitostí.

 

 

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.