čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Prostory olomouckého Vaultu 42 jsou ve finále Zasedačky roku. Podpořte je svým hlasem

Bude mít redakce Olomoucké drbny privilegium sedět v oceněných prostorách? Je to docela dost možné. Redakce totiž sídlí v olomouckém coworkingovém prostoru Vault 42, jehož prostory se dostaly do finále "Zasedačky roku".

Jaké jsou prostory ve vašem zaměstnání? Sedíte mezi čtyřmi bílými zdmi na rozviklané židli nebo je vaše pracoviště příjemné, takže se vám z práce ani nechce domů? Možná vám připadá, že to, jak vypadá vaše pracovní prostředí, je až na posledním místě. Jsou lidé, kteří si myslí opak. Třeba porota soutěže CBRE Zasedačka roku se jistě shodne na tom, že pracovní prostředí ovlivňuje náladu, zdraví i výkon pracovníků. A to je smysl i celé soutěže. Dát světu vědět, že na tom, jak vypadají pracovní prostory záleží a motivovat tak majitele firem, aby při budování svých kanceláří zapojili kreativního ducha a nadhled.

Soutěž CBRE Zasedačka roku je vyhlašována od roku 2014. Název soutěže může být lehce zavádějící, protože se nerozhoduje pouze o zasedacích místnostech, ale o kancelářských prostorách obecně. Soutěž má část, o které rozhoduje odborná porota i část veřejnou. Do hlasování, které končí ve středu 31. ledna se tedy můžete zapojit i vy. Možná i redakce Olomoucké drbny pak bude mít tu čest sedět v oceněných prostorách. Mezi finalisty soutěže se totiž probojovalo i olomoucké coworkingové centrum Vault 42, odkud naši olomoučtí redaktoři pracují. Že je to prostředí pro práci jako dělané nám potvrdil i šéfredaktor Olomoucké Drbny Jakub Wittka: „Naštěstí netrpím tím, že bych chtěl v práci i přespávat. Mnohem lépe se mi ale vstává s vědomím, že naše pracovní prostředí je příjemné a funkční. Můžeme využívat prostory, které odpovídají naší aktuální činnosti. Vlastní stůl využíváme při redakční práci, zasedací místnosti ke schůzkám a relax zónu, když si chceme na chvíli odpočinout a popovídat u kávy.”

Pokud vás fotky přesvědčí o tom, že je prostředí jedinečné, můžete pro Vault 42 hlasovat v soutěži: http://zasedackaroku.evropa2.cz/

Autoři | Foto archiv Vaultu 42

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.