středa 24. dubna 2024 Jiří

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Krajina duše: Místo, kde můžete prezentovat svoje služby zdarma a pomoci ostatním

PR článek

Masírujete? Vedete kurzy jógy? Děláte řemeslo? Učíte cizí jazyk? Nabízíte lekce hry na ukulele? Fotíte? Vyrábíte něco dobrého k jídlu? Nebo nabízíte jiné tradiční či méně tradiční produkty? Pokud máte co nabídnout, můžete své služby prezentovat na webu Krajiny duše. To je vize Libora Zvolánka.

Krajina duše je společenství lidí, které je otevřeno komukoliv, kdo sdílí podobný názor na život. Cílem Krajiny duše je nabídnout pomoc komukoliv, kdo ji bude potřebovat. A to nejen ve sféře duševní, ale i materiální. Každý člověk může být tím, kdo může pomoci někomu dalšímu. Za místo na webu Krajiny duše navíc nezaplatí zájemce ani korunu – svůj um můžete prezentovat zcela zdarma.

„Smyslem projektu Krajina duše je návrat k tomu, co je v životě skutečně důležité a co nám přináší pocit štěstí. To v současném světě, který je zaměřený z velké části na konzumní způsob života, není nijak jednoduché. Krajina duše nabízí možnost realizace všem, kteří chtějí prezentovat to, v čem jsou nejlepší a čím chtějí být prospěšní pro jiné. Každý člověk vyniká v něčem jiném, proto je i Krajina duše velice rozmanitá,“ uvedl Libor Zvolánek.

Na web Krajiny duše se můžete podívat zde.


Libor Zvolánek

Zakladatel Krajiny duše se narodil v roce 1958 v Brně a dnes žije s rodinou v Olomouci. Sám o sobě říká, že ho zájem o alternativní metody léčení před lety přivedl také k systemickým konstelacím, které od roku 2006 vede. Při práci je mu blízký především intuitivní a lidský přístup. Podle svých slov si váží toho, když se společně s účastníky seminářů dokáží s pokorou a láskou zasmát i v těžkých chvílích. Kromě konstelací se Libor Zvolánek intenzivně zabývá i diagnostikou pomocí automatické kresby.


Centrum ve Lhotě pod Kosířem a sídlo Krajina Duše s.r.o. v Olomouci

Sídlo Krajiny Duše je na Dolním náměstí 16 v Olomouci. Zde probíhají terapie, cvičení, tanec. Novým projektem Krajiny duše je centrum ve Lhotě pod Kosířem. Primárně je tento objekt určen k pořádání seminářů a kurzů. Nabízí seminární místnost pro asi pětadvacet osob, ubytování až pro dvacet osob. Návštěvníkům je k dispozici také vybavená kuchyň s prostornou jídelnou, lednicí a krbovými kamny.

„Ubytování v centru Lhota pod Kosířem je vhodné například pro velkou rodinnou dovolenou, školní srazy nebo firemní akce. Pochopitelně jsou však vítány také páry nebo jednotlivci. I čtyřnozí mazlíčci jsou v domě vítáni a na zahradě návštěvníky v teplých měsících potěší dvojí zastřešené venkovní posezení a ohniště,“ řekl o objektu ve Lhotě pod Kosířem Libor Zvolánek.

Pokud vás zaujala možnost pronájmu objektu nebo možnost prezentace na webu Krajina duše, pak web navštivte a ozvěte se na některý z uvedených kontaktů.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.