pátek 26. dubna 2024 Oto

V Šantovce se to bude v sobotu hemžit hasiči, záchranáři a policisty. Přijďte se podívat na Hrdiny regionu

Galerie Šantovka i v letošním roce uspořádá ve spolupráci se záchrannými složkami tři sobotní odpoledne (3.2.,10.2 a 24.2.) o tzv. „hrdinech regionu“. Navazujeme na opravdu úspěšný loňský ročník (březen 2017), kdy se v prostorech obchodního centra během tři dnů prezentovaly složky Integrovaného záchranného systému Olomouckého kraje.

V letošním roce navíc odstartuje doprovodná soutěž „NAMALUJ ZÁCHRANÁŘE A VYHRAJ“. Půjde o soutěž v malování hasičů, policistů a záchranářů, ale i o zachycení práce operátorů tísňových linek a vůbec jak děti a lidé vnímají například tísňovou linku 112. Tato soutěž vypukne  hromadným malováním a to již tuto sobotu 3.2.2018 v prostorech obchodního centra Šantovka od 14.hodin, dále bude pokračovat až do uzávěrky 18.2.2018. Odborná porota z řad záchranářů poté vybere 30 nejlepších a až do 23.2.2018 mohou všichni hlasovat o ten nejlepší, nejzajímavější a nejvtipnější obrázek s tématikou záchranných složek prostřednictvím sociálních sítí a internetu.

Veškeré podrobnosti se k soutěži v průběhu akcí objeví na stránkách www.hrdinoveregionu.cz a www.galeriesantovka.cz Soutěžit samozřejmě mohou i děti, rodiče a kdokoliv z domova - stačí obrázek naskenovat a a poslat mailem na soutěž@hrdinoveregionu.cz nebo prostřednictvím zpráv na oficiální facebook Šantovky.

Tisková zpráva | Foto Facebook Galerie Šantovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.