úterý 19. března 2024 Josef

Hledají se svědci nedělní nehody u Billy. Řidič měl přejet nohu muži, který chtěl řešit předchozí srážku

Policie vyšetřuje nehodu, která se stala v neděli 4. února kolem půl osmé večer po hokejovém utkání HC Olomouc – HC Oceláři Třinec. Na parkovišti před Billou měl řidič narazil do auta řidiče, který měl poté utrpět zranění, protože mu první řidič přejel nohu.

Osobního vozidla Volkswagen Passat, které mělo vyjíždět z parkoviště u obchodního domu a osobního vozidla Škoda Octavia, které přijíždělo zprava. Při nehodě byl zraněn řidič Octavie, od kterého se nám podařilo obdržet vyjádření: „Po nárazu vystoupila moje přítelkyně, spolujezdkyně, z auta, a chtěla s panem řidičem nastalou situaci řešit. Ten ji odbyl s tím, že nic řešit nebude, a chtěl z místa odjet. Vystoupil jsem proto i já, načež řidič vytočil kola, couvl a přejel mi nohu," řekl řidič Octavie, který má v současné době nohu v sádře.

Policie nyní žádá veřejnost, aby se se svým svědectvím přihlásili na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.