středa 24. dubna 2024 Jiří

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pečujete o zdraví své rodiny? Vojenská zdravotní pojišťovna vás v tom podpoří

PR článek

Chránit sebe a své děti očkováním, předcházet nádorovým onemocněním, pravidelně se hýbat, pečovat o chrup… To všechno patří ke zdravému životnímu stylu. A to všechno dohromady také dokáže pořádně provětrat rodinnou pokladnu.

Vojenská zdravotní pojišťovna si je dobře vědoma mimořádné důležitosti zdravotní prevence, ale i nemalých výdajů s ní spojených. Proto svým klientům dlouhodobě pomáháme finančními příspěvky na očkování, pohybové aktivity, péči o zuby nebo na preventivní vyšetření nehrazená z veřejného zdravotního pojištění.

Preventivní programy pro rok 2018 jsme zpřehlednili, zvýšili jsme limit čerpání u nejžádanějších příspěvků a ještě více jsme zjednodušili cestu k nim. Držíme se zásady, že zdravotní prevence má být dostupná každému, proto našim klientům nestavíme do cesty žádné překážky ve formě střádání kreditů či bodů nebo nutnosti vlastnit kartu.

Příspěvky na zdravotní prevenci jsou pro rok 2018 rozděleny do tří programů namísto dosavadních šesti.

Program „Zdraví“ je určen k podpoře očkování, dále k pomoci ženám v citlivém období těhotenství a prvních měsících po narození miminka, k podpoře zdravého chrupu a také dárcovství krve.

Programem „Pohyb“ chceme motivovat děti, dospělé i seniory k aktivnímu životnímu stylu a k pravidelnému sportování.

V programu „Prevence“ jsou k dispozici příspěvky na vyšetření, která mohou zachránit život tím, že v organismu včas odhalí případné počínající rakovinné bujení, a také příspěvek na odvykání kouření.

Podrobné podmínky i formuláře žádosti o příspěvky i všechny doklady potřebné k čerpání příspěvků jsou na webových stránkách www.vozp.cz. Tam také zájemci o pojištění u Vojenské zdravotní pojišťovny najdou přihlášku.

A protože si jako resortní zdravotní pojišťovna velmi vážíme zodpovědné, riskantní a časově náročné práce vojáků, která má samozřejmě dopad i na jejich nejbližší, připravili jsme pro rok 2018 opět program „Rodina vojáka“, který je k dispozici vojákům (včetně těch v aktivní záloze pojištěných u VoZP) a jejich nejbližším rodinným příslušníkům.

Nově jsou v nabídce preventivních programů také zvýhodněné příspěvky na očkování a plavání pro naše pojištěnce z řad válečných veteránů.

Vojáci z povolání jsou u vojenské pojištěni ze zákona, to však neplatí pro aktivní zálohy, pro rodinné příslušníky vojáků ani pro válečné veterány. Nic ale není ztraceno, právě běží přestupní období, ve kterém je možné změnit zdravotní pojišťovnu a které potrvá až do 31. března.

Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.