pátek 26. dubna 2024 Oto

Strážníci vyšetřovali případ dortu zmizelého z babiččiny oslavy

Nepříjemně dopadla narozeninová oslava babičky pro všechny její účastníky. Dva chlapci totiž ukradli narozeninový dort, který byl odložený v chladu za oknem. Dort našli strážníci v popelnici.

Velice kuriózní případ museli řešit strážníci přerovské městské policie. V restauraci, kde se oslava odehrávala panovala pokojová teplota, což nebyly ideální podmínky pro dort, který se začal roztékat. Proti tomu chtěla bojovat organizátorka oslavy, která rozhodla, že dort na své rozkrojení počká na venkovním parapetu okna v přízemí. Když zúčastnění chtěli o chvíli později babičce dort předat, zjistili, že už na svém místě není.

„Strážníci na základě oznámení začali po zlodějích pátrat a snažili se neblahý vývoj oslavy zvrátit. Na kamerovém záznamu vzápětí zjistili, že krabice umístěná v přízemním okně restaurace zaujala dva chlapce, kteří neodolali a přivlastnili si ji. O několik ulic dále se do ní podívali. Když zjistili co je uvnitř, zahodili dort do popelnice a odešli pryč. Malé poberty se bohužel již nepodařilo dohledat, a tak oslavenkyni zůstane místo sladkého dortu jen hořká pachuť,“ uvedl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Foto Pixabay.com

Štítky oslava, narozeniny, babička, dort

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.