pátek 29. března 2024 Taťána

Policie pátrá po tomto muži, příbuzní ho postrádají už přes dva týdny

Policie v těchto dnech pátrá po pohřešovaném muži ze Šumperska, Janu Kodešovi, který o sobě od 12. března nedal vědět svým příbuzným. Ještě 16. března byl viděn v Šumperku, tam ale stopa končí.

„Muže pohřešují rodinní příslušníci, kteří s ním byli naposledy v kontaktu 12. března v Šumperku. Poté měl být spatřen ještě 16. března na Hlavní třídě v Šumperku, kdy měl jít od hotelu Grand směrem do centra města. V té době měl na sobě oblečenou reflexní bundu oranžové barvy a na zádech nesl velký batoh (krosnu). Od té doby je nekontaktní a nepodal o sobě žádnou zprávu," řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Pohřešovaný muž je hubené postavy, vysoký 180 cm. Má krátce střižené vlasy světle hnědé (plavé) barvy, zelené oči a krátký plnovous. Nápadným znakem by mohla být patrná deformace horního rtu.

„Prosíme občany, kteří pohřešovaného muže viděli, nebo mají jakoukoliv informaci o jeho současném pobytu, aby policisty vyrozuměli na nejbližší policejní služebně, nebo zavolali na bezplatnou linku 158," dodala Vybíhalová.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.