pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Autocentrum Olomouc zve na Den otevřených dveří. Návštěvníky čeká bohatý program a akční ceny vozů

PR článek

V Autocentru Olomouc na Horním Lánu se v sobotu 14. dubna a v neděli 15. dubna bude konat velký Jarní úklid. Na návštěvníky čeká o tomto víkendu bohatý program pro celou rodinu.

Hlavním lákadlem pro návštěvníky bude výprodej skladových zásob nových modelů roku 2017 za akční ceny, za které budou moci zbrusu nová auta značky Volkswagen a SEAT jen v tyto dny. Navíc, zájemci si mohou na svém autě nechat provést jarní servis, zatímco si děti budou užívat zábavný program. Bude pro ně připraven třeba technický workshop a další zajímavosti.

„Návštěvníci budou moci využít i jedinečné příležitosti a nechat si změřit zdarma geometrii na svém voze," řekl jednatel Autocentra Olomouc Jan Tejnor. Kdo si nechce nechat tuto příležitost uniknout, může se objednat předem na telefonním čísle 777 481 883.

Jednou z perliček letošního Jarního úklidu v Autocentru Olomouc budou vystavené legendární vozy Volkswagen Brouk či Volkswagen Variant, a to ve spolupráci s VW Brouk servis Olomouc Lubomír Dudík.

Dny otevřených dveří v olomouckém Autocentru začnou v sobotu od osmé hodiny ranní, návštěvníci se budou moci přijít podívat na vozy Volkswagen a SEAT ten den až do šesté hodiny večerní. V neděli je pak program naplánován od osmé ranní do poledne.

Více informací sledujte na webových stránkách Autocentra Olomouc či na facebookových stránkách.

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.