sobota 20. dubna 2024 Marcela

Radio Haná hledá objev roku, nabízí mladým kapelám promo

Do soutěže s Radiem Haná se mohou zapojit mladí muzikanti a nadějné kapely. Hlavní cenou talentové akce je exkluzivní promo v hodnotě 200 tisíc korun. Soutěž je žánrově omezena na mainstream, pop a rock.

Radio Haná ve spolupráci s nahrávacím studiem TA musica v Zábřeze a hudební skupinou O5 a Radeček vyhlašuje talentovou soutěž pro mladé muzikanty. „Soutěž je věkově omezena pro muzikanty na od 15 do 30 let. Toto omezení platí pro všechny členy kapely,“ řekl programový šéf Radia Haná a člen Akademie populární hudby Marek Berger.

Mladé kapely mohou posílat přihlášky do 30. dubna na e-mail objev@radiohana.cz. „Součástí přihlášky by mělo být krátké info o kapele, reprezentativní foto kapely, spolehlivý kontakt a link na tvorbu v MP3, případně záznam koncertu na YouTube,“ doplnil majitel studia TA musica Daniel Kašpar.

Odborná porota pak vybere z došlých nahrávek tři finalisty, kteří se utkají o přízeň posluchačů Radia Haná v internetovém hlasování.

Vítězná skupina získá dva víkendy v profesionálním nahrávacím studiu TA musica, kde natočí dva singly pod profesionálním producentským dohledem. Dále bude mít možnost natočit zdarma klip od tvůrců ze Studia Šumperk. Radio Haná ve spolupráci s regionálními mediálními partnery uspořádá promo kampaň a nasadí kapele singl do vysílání. Kapela O5 a Radeček zase pomůže s umístěním vítěze do programu festivalů.

Podrobnější informace jsou k dispozici na webu Radia Haná ZDE.

 

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.