pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Láska k hudbě, jídlu i dobré zábavě, to byla letošní Májová slavnost v Olomouci

Ve znamení krásného slunečného počasí, ale taky lásky, a to především k dobré zábavě, se nesla letošní Májová slavnost, která proběhla v areálu Korunní pevnůstky v Olomouci v úterý 1. května. Sluníčko ve spojení s bohatým programem pro děti i dospělé vykouzlily úsměv na tváři tisícům spokojených návštěvníků.

„Je to nádhera, to počasí, program, všechny ty atrakce. A vůbec, moct si sednout tady do trávy s něčím dobrým na chuť a poslouchat naše oblíbené písničky od Olgy Lounové, děti se zatím vydovádí, to je prostě 1. máj podle našeho gusta,” těší se z akce návštěvnice Lenka, pro kterou jsou Májová slavnost, ale taky Pálení čarodějnic, které se na Korunní pevnůstce konalo o den dříve, každoroční tradicí.

Kromě talentované herečky, zpěvačky a závodnice rally Olgy Lounové, se kterou si na pódiu zazpívalo hit Láska v housce i několik dětí, vystoupila v rámci nabitého programu také kapela Všichni svatí, dále pak talent Radia Haná 2017 Milo a užít jste si mohli i ty největší hity Karla Gotta, a to díky Revivalu Jana Mlčocha. U srdíčka pak zahřály také koncerty Kapely Dětského domova Olomouc či dětského pěveckého sboru Music Bodo. A chybět nemohly ani dětmi milované zpívánky strýčka Líčka.

Součástí programu byla také oblíbená vystoupení sokolníků z hradu Sovince a protože se slavil lásky čas, připravena byla i rozkvetlá slavobrána, pod níž jste se mohli třeba se svou drahou polovičkou políbit, nechat se zvěčnit a odnést si z akce krásnou památeční fotografii. A nouze nebyla ani o atrakce a bohaté občerstvení. „Stejně jako loni, i letos bylo naším přáním, abychom co nejlepším programem pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi oslavili 1. máj a maximálně si ho užili, k čemuž je samozřejmě potřeba i to hezké počasí, a to nám letos prostě přálo. Zároveň jsme tu měli Olgu a spoustu dalších výborných hudebníků a účinkujících, kteří u publika slavili úspěch, což nás moc těší,” dodává za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger.

Všechny fotky z letošního ročníku Májové slavnosti najdete již brzy na www.majovaslavnost.cz a na www.facebook.com/majovaslavnostolomouc, kde můžete sledovat také aktuality a vyhlížet společně s námi už teď další ročník.

Tisková zpráva

Štítky kultura, Májová slavnost, akce, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.