čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Lidl na Sladovní v Pavlovičkách po rekonstrukci poprvé otevře v sobotu

V sobotu 19. května se znovu otevírá prodejna Lidl v Olomouci v ulici Sladovní. Během několikatýdenní modernizace prošel výraznou proměnou její interiér. Upraveno bylo také přilehlé parkoviště. Na nakupující a zaměstnance tak čeká řada novinek a také speciální akce.

Při modernizaci Lidlu v olomoucké Sladovní ulici byly využity prvky nového konceptu prodejen, jež zákazníkům přinesou líbivější vzhled a větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny.

Již při vstupu do modernizované prodejny přivítá zákazníky praktické zádveří. Na první pohled je znát také větší prodejní plocha. Na stěnách nově visí 3D grafické nápisy, které usnadňují orientaci na prodejně, příjemný pocit z nákupu pak umocňuje dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Díky novému uspořádání se zákazníci mohou těšit na velký výběr ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků. Vítanou novinku pak představují pokladny s velkým odkládacím prostorem. V případě pokladen jsou nová i ergonomická místa pro zaměstnance.

 „Při remodelingu našich prodejen myslíme především na zákazníky, kterým nabízíme příjemnější a pohodlnější nakupování. Platí přitom, že i ve stávající prodejně chceme poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie olomoucké budovy umožňují,“ okomentovala remodeling prodejny tisková mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Otevření prodejny bude spojeno se speciální akcí. V termínu od 21. do 27. května bude většina zboží nabízena o 20 % levněji.

Tisková zpráva | Foto Google Maps

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.