sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Výrobní firma M.L.S. Holice nabírá nové zaměstnance. Láká především na jedinečnou firemní kulturu

PR článek

Firma M.L.S. Holice, spol. s.r.o. se nachází v průmyslové části v Holicích na ulicích Sladkovského a Průmyslová. Již od roku 1993 patří do skupiny francouzské firmy Moteurs Leroy Somer. Holická firma je největším výrobcem generátorů v České republice a se svými více jak 600 zaměstnanci patří k největším zaměstnavatelům v olomouckém regionu. Minulý rok se firma stala součástí japonské korporace Nidec.

V současné době firma hledá nové zaměstnance především na pozice operátorů výroby, ale také provozního elektrikáře do oddělení údržby či kolegy elektroinženýry do nově vznikajícího oddělení technické podpory servisu. Firma přitom láká především na firemní kulturu, která není úplně běžná.

Slogan firmy “Když svět potřebuje nahodit” vystihuje podstatu a smysl generátoru, který vyrábí elektrickou energii. Jsou totiž místa, kde by čekání při výpadku mohlo stát lidské životy - nemocnice, letiště, jaderné elektrárny. Spoléhají na ně i tam, kde elektrická síť chybí úplně - v polních nemocnicích, na lodích či ropných plošinách.

Firma se může pyšnit vskutku jedinečným přístupem a péčí ke svým zaměstnancům. Napomáhá k tomu i pracovní prostředí, které je bezprašné a bezpečné. Jádrem spokojenosti zaměstnanců je ale hlavně transparentní systém odměňování a široká škála benefitů. "Vydělej si na svůj sen” stojí na firemním banneru a nejsou to prázdná slova. Noví operátoři výroby si vydělají průměrně kolem 270 tisíc korun za rok.

„V posledním roce jsme intenzivně pracovali na systému, jak posílit dobré vztahy nejen mezi kolegy, ale také vztah mezi lidmi a vedením. Organizujeme společné pracovní i mimopracovní zážitky, vydáváme firemní časopis a dlouhodobě podporujeme minigranty v oblasti sociálních projektů našich zaměstnanců,” říká HR manažerka M.L.S. Holice Kateřina Ondráčková. Ve firmě právě připravují i další novinky například soutěže pro zaměstnance.

Zájem a péče o zaměstnance je vidět i na počtu proběhlých a plánovaných akcí. V listopadu minulého roku například zaměstnanci soutěžili se svým vánočním perníčkem o finanční poukázky, v prosinci měli zase možnost vyhrát bednu šampusu za nejlepší fotku z firemního večírku, který se konal v duchu rockové show a zaznamenal rekordní účast a úspěch. Určitě také proto, že v kapele hrající k tanci bubnoval ředitel společnosti. Tento měsíc se ve firmě rozhodli podpořit ty zaměstnance, kteří budou do práce jezdit na kole. Ostatně sport u svých zaměstnanců firma podporuje dlouhodobě, v únoru vyrazili na lyže, v dubnu například zprostředkovala firma lidem multisport karty,které by si sami zařídit nemohli a v červnu podpoří půlmaraton. Fotky z akcí jsou na firemním Facebooku.

V M.L.S. Holice pro zaměstnance vydávají i vlastní časopis Rotor, který vychází jednou za čtvrt roku v nákladu 500 kusů. Zaměstnanci se tam dozví nejen plány firmy do budoucna, můžou si také odpočinout u křížovky či si počíst o dobročinných aktivitách firmy, ve které pracují.

Dobročinnost je v případě M.L.S. Holice samostatnou kapitolou, firma se jí totiž věnuje soustavně. Ať už dlouholetou spoluprací s olomouckou nadací Malý Noe či novými dobročinnými projekty, do kterých zapojili více samotné zaměstnance. Letos v dubnu například zaměstnanci firmy ve spolupráci s Magistrátem města Olomouce pomohli paní Daně z Olomouce, která se sama stará o svého patnáctiletého vnuka, o kterého vlastní rodiče nemají zájem. V úterý před Velikonocemi zaměstnanci firmy slavnostně nazdobili vestibuly obou závodů M.L.S. Holice a prodávali vlastnoručně napečené dobroty, velikonoční dekorace, domácí víno či slivovici. Celý výtěžek pak firma předala právě paní Daně – celkem se jednalo o 24 500 korun.

15. září oslaví M.L.S. Holice, spol. s.r.o. 25 let své existence. Oslava bude spojená se dnem otevřeným dveří a show s kapelami. Na akci ještě proběhnou upoutávky.

Pokud chcete patřit do takové společnosti, máte jedinečnou příležitost. V současné době například jako operátor výroby dostanete zajímavou nástupní mzdu s možností dalšího navýšení po zaškolení. Pracuje se na dvou až třísměnný provoz s pracovní dobou 7,5 hodiny, s tím, že za práci na odpolední a noční dostanete odměnu navíc. Za práci přesčas vám pak náleží dalších 30 procent mzdy. V závodní jídelně se najíte už za 31 korun, mezi zajímavý benefit patří i 5 týdnů dovolené a řadu dalších výhod nabízí kolektivní smlouva. Více nejen o této pozici se dozvíte na www.mls.cz/kariera. Firma se na vás už těší!

Pokud máte zájem o práci ve firmě M.L.S. Holice, dejte jim vědět skrze tento formulář. My se postaráme, aby firma dostala níže uvedené informace.

Pokud máte zájem pracovat v M.L.S. Holice, vyplňte následující formulář:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři

Štítky M.L.S. Holice, výrobní firma, zaměstnání, Olomouc, Holice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.