pátek 26. dubna 2024 Oto

Strážníci odchytávali na olomouckém hřbitově zraněnou poštolku, už je v péči veterináře

V pondělí 21. května vyjížděli olomoučtí strážnici do areálu hřbitova na ulici Lipenská v Olomouci, kde se podle telefonického oznámení měl nacházet zraněný dravec. Strážníci na místě nalezli zraněnou poštolku.

„Strážníci na místě odchytili zraněnou poštolku a následně ji převezli do záchytné stanice pro handicapovaná zvířata, kde o ni bude odborně postaráno," řekl mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Od začátku letošního roku Operační středisko Městské policie Olomouc přijalo celkem dvacet oznámení v souvislosti s ptactvem Ve více jak polovině případů byla následně předána zvířata do odborné veterinární péče k ošetření zranění.

V pondělí 21.5.2018 byli strážníci vysláni do areálu hřbitova na ulici Lipenská, kde se měl dle telefonického oznámení poblíž kontejneru na odpad nacházet zraněný dravec. Strážníci na místě odchytili zraněnou poštolku a následně ji převezli do záchytné stanice pro handicapovaná zvířata, kde o ni bude odborně postaráno. Od začátku letošního roku Operační středisko Městské policie Olomouc přijalo celkem dvacet oznámení v souvislosti s ptactvem. Ve více jak polovině případů byla následně předána zvířata do odborné veterinární péče k ošetření zranění.

Autoři | Foto Městská policie Olomouc

Štítky poštolka, Městská policie Olomouc, hřbitov, veterinář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.