pátek 26. dubna 2024 Oto

V sobotu se v kině Metropol koná charitativní bazárek, výtěžek půjde na dobrou věc

Společně pro děti o.p.s. ve spolupráci s kinem Metropol připravují na první červnovou sobotu „dobrou věc“. Předsálí kina se v sobotu 2. června od 10 do 18 hodin promění na boutique s oblečením všeho druhu. Zveme vás na benefiční Bazárek Společně pro děti.

 „Chystáme krásné oblečení pro maminky, moderní edukační hračky pro děti. Dámy v bazárku najdou luxusní kabelky, svršky a botky. A nezapomněli jsme ani na pány,” popisuje ředitelka Společně pro děti o.p.s. Eva Sklenářová.

Na celý den je připraven bohatý program, v němž zaujmou tipy a triky na krásné líčení od MS KOSMETIKATELIER nebo ochutnávka přírodních sirupů Herba Lena. Krásným hlasem a širokým úsměvem vás při svém vystoupení potěší Sabina Ulmanová. Pro děti bude připravena řada her, balónků, malování na obličej a odpolední filmové promítání.

Organizátoři nezapomněli ani na občerstvení, které po celou dobu trvání bazárku najdete v bistru kina Metropol.

Celý výtěžek z bazárku bude věnován Blance a její rodině, která se statečně pere se všemi nástrahami, které jí život připravil. Blančin boj s rakovinou a těžký handicap mladšího syna Matýska jsou každodenní realitou.

„Jsme rádi, že za Společně pro děti o.p.s. můžeme alespoň tímto gestem dodat celé Blančině rodině další kousek síly a podpory do dalších dní,“ popisuje důvody uspořádání bazárku Eva Sklenářová. Připojte se i vy. Nákupem jediného kousku oblečení či hračky přispějete na dobrou věc. Nebudou to jen peníze, které darujete, ale i váš zájem, podpora a síla, které v kasičce pošlete dál.

Zastavte se 2. června 2018 od 10 do 18 hodin v kině Metropol. Kupte si něco na sebe, užijte si milého programu a pomáhejte společně s námi.

„Děkujeme za spolupráci kinu Metropol, za přípravu a krásné oblečky zaměstnancům Banky CREDITAS a společnosti NUTREND. Poděkování patří i všem našim dobrovolníkům, kteří nám s přípravami a organizací bazárku pomáhají. Díky." dodává závěrem Sklenářová.

Tisková zpráva | Foto Evelina Luckyscente

Štítky charita, kino, metropol, společně pro děti, creditas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.