sobota 20. dubna 2024 Marcela

Primátor Přerova se naposledy před volbami setká s veřejnosti. Lidem odpoví na otázky týkajích se města

Setkání „Z očí do očí“ s primátorem Přerova Vladimírem Puchalským a jeho náměstky se uskuteční v pondělí 11. června od 16 hodin v Galerii města na Horním náměstí. Půjde o desáté setkání tohoto druhu – a zároveň poslední v tomto volebním období.

Na setkání mohou Přerované reagovat na problémy, které je ve městě trápí. Zástupci města se v minulosti často setkávali s tím, že lidé psali na nejrůznější webové stránky či sociální sítě kritické podněty na fungování města, dožadovali se změn – jenže bez odezvy. Proto je na začátku roku 2016 radní vyzvali, aby tyto problémy neřešili v hospodě, s kamarády, se sousedy, na webových diskuzích či na sociálních sítích – a přišli jim to říct do očí.

„Účel to splnilo. Našli jsme „léky“ na celou řadu neduhů města, na které nás Přerované upozornili. Pravdou je, že zástupci města nemohou vědět o všech problémech, takže setkání je oboustranně přínosné. Někdy je vedeno v přívětivé atmosféře, jindy vyhrocenější – ale i to patří k věci,“ zhodnotil primátor Puchalský, který zve Přerovany na poslední setkání „Z očí do očí“.

Tisková zpráva

Štítky Přerov, primátor, veřejnost, setkání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.