pátek 29. března 2024 Taťána

Do Vaultu 42 přijede tvůrce komiksů a ilustrátor Michael Petrus

Vault 42 zve na další vydání akce “Vault 42 presents”. Ve čtvrtek 21. června vám od 18.00 představí ilustrátora, tvůrce komiksů a spoluzakladatele digitálního studia Nanits.

Michael může být inspirací pro všechny, kdo se zajímají o ilustrace a komiksovou tvorbu. Od studia pedagogické fakulty se Michael vypracoval na nezávislého tvůrce, který posunul komiksovou tvorbu do nové podoby. Pod značkou Nanits Chronicles pravidelně vycházejí jím ilustrované komiksy, které si můžete stáhnout do mobilu, tabletu nebo počítače. Kromě toho, že máte komiks neustále při sobě se v digitální formě odbourává i potřeba otáčet stránky. Příjemným bonusem je hudební podkres, který váš prožitek ze čtení komiksu ještě prohlubuje.

Michael se u nás proslavil jako komiksový tvůrce především díky tradičnímu časopisu “abc”, kam přispíval. Studio Nanits, kterou jako jeden ze zakladatelů vede, sídlí v Silicon Valley. Michaelovi se tak podařilo spojit umění s technologiemi a prorazit do světa.

Přijďte Michaela poznat osobně ve čtvrtek 21. června, od 18.00 do Vaultu 42.

Více o akci na facebookové události.

Michael v Olomouci zůstává až do pátku, kdy ve Vaultu 42  od 14. hodin povede workshop vyprávěj komiksem. Více se o náplni kurzu dočtete na FB profilu coworkingového centra.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.