pátek 19. dubna 2024 Rostislav

FOTO/VIDEO: Superhrdinové z chystaného kalendáře překvapili děti na závěr univerzitního příměstského tábora

Mělo to být klasické zakončení jednoho z mnoha příměstských táborů, které pořádá již tradičně Univerzita Palackého v Olomouci. Tentokrát mělo ale přes dvě stě dětí  jeden důvod k radosti – ve spolupráci s Olomouckou Drbnou, OSC Univerzální superhrdinové pro vás a agenturou RPSC ideas, mezi ně nečekaně zavítal  Iron Man, Kylo Ren, Spiderman nebo Stormtrooper. Podívejte se na video a fotky!

OSC Univerzální superhrdinové připravují unikátní kalendář, jehož vznik můžete podpořit na Startovači. Kalendář bude fotit známý olomoucký fotograf Lukáš Navara.

Univerzita Palackého v Olomouci přes léto pořádá 9 turnusů příměstských táborů (stránky naleznete zde) v areálu Akademik sport centra UP (ASC) za Sportovní halou UP. V turnusu je zpravidla něco přes dvě stě dětí, které se podle věku a zaměření rozdělí do jednotlivých skupin. Tábory se pořádají pro tři věkové kategorie: Léto předškoláků pro děti 3 - 5 let,  Léto dětí ve věku 6 - 10 let a Léto teenagerů pro děti ve věku 11 - 16 let. Všechny dohromady na konci týdne tábora spojí společný program ve Sportovní hale, kde děti vystupují s číslem, které si nacvičily během tábora.

Ve spolupráci s olomouckými cosplay nadšenci jsme se rozhodli překvapit děti z pátečního závěrečného setkání v hale. Aniž by to kdokoli  tušil, přišli na plochu superhrdinové právě ve chvíli, kdy se děti se svými rodiči připravovaly na tradiční společný tanec, kterým se končí celý turnus. Z jedné strany plochy postupně vyšli Captain Marvel, Iron man a Spiderman, zatímco z druhé strany děti překvapil záporák ze Star Wars Kylo Ren a Stormtrooper. Superhrdinové se s dětmi fotili, tancovali a střihli si i závěrečný společný tanec s rodiči a dětmi. Překvapivé reakce dětí při spatření superhrdinů dokazují video či fotky z návštěvy.

Autoři | Foto Michaela Valsová

Štítky superhrdinové, Ironman, Spiderman, příměstské tábory, RPSC Ideas, kalendář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.