pondělí 6. května 2024 Radoslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FOTO: Hrubá Voda nabízí zábavu pro děti i dospělé. Nově zve do parku skřítka Hrubíka

PR článek

Resort Hrubá Voda je areál, který kromě ubytování nabízí zábavu, možnost relaxace, velké množství volnočasových aktivit pro rodiny s dětmi, ale i pro páry nebo skupiny kamarádů. Resort nabízí vyžití v podobě jízdy na bobové dráze, procházku Kamzíkovou stezkou ve stromech anebo bloudění v podzemním bludišti. Nově si v Resortu Hrubá Voda užijí děti svůj volný čas na dračím hřišti.

Resort Hrubá Voda leží asi dvacet kilometrů od Olomouce v podhůří Nízkého Jeseníku a je výborně dostupný autem nebo vlakem. Vlaková stanice totiž leží přímo naproti vstupu do areálu, který se snaží každý rok rozšířit nabídku služeb. Letos se park rozrostl o dračí hřiště a venkovních aktivit tak nabízí opravdu velké množství.

Bobová dráha

Ve dvoumístném bobu na 851 metrů dlouhé dráze v Hrubé Vodě můžete svištět rychlostí až čtyřicet kilometrů za hodinu, přesto se jedná o jednu z nejbezpečnějších tratí v České republice. Rychlost bobu si regulujete sami a zážitek je tudíž vhodný jak pro děti, tak i pro dospěláky, kteří touží po adrenalinu, na trati totiž překonáte převýšení 52 metrů. Výhodou bobové dráhy v Hrubé Vodě je celoroční provoz.

Kamzíkova stezka ve stromech

Kamzíkova stezka je systém prolézaček a překážek, který je umístěný v korunách stromů. Přestože jsou chodníky s překážkami umístěny ve výšce až třinácti metrů nad zemí, je tato atrakce bezpečná a je určena pro děti od tří let. Své si na ní však užijí i tatínci toužící po vzpomínkách na dětství. Na stezce se potkáte s hadem, projdete pralesem a budete moci sjet dlouhou skluzavku.

Dětský park skřítka Hrubíka

Dětský park skřítka Hrubíka nabízí dračí hřiště, vodní hřiště a podzemní bludiště. Dračí hřiště je novinka, která vznikla v letošním roce a nabízí dračí prolézačku, opičí stezku, strom s hnízdem nebo lanovou prolézačku. Nejen během prázdnin děti osvěží vodní hřiště, kde děti pobaví vodní mlýnky, koryto nebo stavidlo. Jelikož má v okolí Resortu Hrubá Voda hlubokou tradici těžba břidlice, bylo přímo za hotelem vybudováno podzemní bludiště. Ve dvou štolách jménem Klára a Libor se děti mohou seznámit se skřítkem Hrubíkem a těžbou břidlice.

Vyjížďky na koních

Okolí Resortu Hrubá Voda můžete sledovat také ze hřbetu koně. Děti se mohou svézt na ponících nebo menších koních a zdatnější jedinci mohou po zaškolení zkusit vyjížďky na koních okolní přírodou. Kromě těchto aktivit nabízí Resort Hrubá Voda i vyjížďky v kočáře.

Minigolf a discgolf

Dalšími outdoorovými aktivitami, které můžete vyzkoušet v Resortu Hrubá Voda, jsou minigolf a discgolf. Minigolfové hřiště za wellness hotelem Hluboký Dvůr nabízí osmnáct jamek a na místě si můžete zapůjčit jak hole, tak i míčky. Discgolf je stále se rozšiřující aktivita, jejíž pravidla vycházejí z klasického golfu. Místo míčku do jamky však musíte dostat létající talíř do discgolfového koše. V přírodním terénu a na okolních sjezdovkách se nachází devítikošové hřiště.

Bungee trampolíny

Díky bungee trampolínám můžete ve vzduchu provádět nejrůznější akrobatické prvky. Bungee trampolína totiž kombinuje klasickou trampolínu se sedákem, latexovou gumou a elektromotorem, díky kterému se můžete těšit na třímetrové skoky v absolutním bezpečí.

Lukostřelba a víceúčelové hřiště

V Resortu Hrubá Voda si můžete vyzkoušet své lukostřelecké schopnosti při střelbě na slaměného rytíře nebo slaměné terče. Návštěvníci si však mohou zahrát taky fotbal, volejbal nebo tenis. K tomuto účelu je v areálu postaveno hřiště o rozměrech 36 x 18 metrů.

Štítky zábava, relax, Hrubá Voda, Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.