úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

FOTOGALERIE: Nadace Brave Bear uspořádala pro děti velký dětský den. Podívejte se na fotky!

Nezisková organizace a nadace Brave Bear, která vznikla teprve nedávno, už má za sebou svou první velkou akci. Pro děti z dětských domovů uspořádala organizace na ranči u Náměště na Hané velký dětský den – a bylo na co koukat.

Neziskovou organizaci Brave Bear založili tři kamarádi – Filip Navrátil, Tomáš Zapletal a Antonín Hlavinka. Brave Bear má tři hlavní pilíře – organizaci dětských dnů pro děti z dětských domovů a klokánků, finanční pomoc onkologicky nemocným dětem a finanční pomoc těm, kteří ji zrovna nejvíce potřebují. Přispět na transparentní účet organizace můžete i vy – 2301454953/2010. Více informací o organizaci získáte na této adrese.

Akce se uskutečnila v sobotu 11. sprna na ranči nedaleko Náměště na Hané. Dětského domu se zúčastnilo několik dětských domovů a přes padesát dětí. Dětský den byl pojat moderně, tak, aby ho ocenili i starší děti. Bylo tak možné vyzkoušet si virtuální realitu, jízdu v nových BMW, obrněném transportéru či si sednout do nablýskaného Lambroghini. Na své si přišly i menší děti, a mohly se například projet na poníkovi.

„Rádi bychom zde poděkovali všem sponzorům, díky kterým tato akce mohla vzniknout a díky kterým děti mohli na chvíli zapomenou na starosti všedního života. Například catering nám celý zajistili Cafe New One a tři nová BMW nám půjčil olomoucký CarTec. I všem ostatním sponzorům a všem dobrovolníkům moc děkujeme," řekl jeden ze zakladatelů nadace Brave Bear Tomáš Zapletal.

Autoři | Foto Michaela Valsová

Štítky nadace, Brave Beard, auta, dětstký den, Sportdrive

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.