pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Finálový večer Miss OK dopadl na výbornou

V pátek 7. 3. 2014 se uskutečnil v Clarion Congress Hotelu v Olomouci první ročník Miss středních škol Olomouckého kraje. Tento unikátní projekt zaměřený na podporu studentů středních škol dopadl na výbornou.

Někteří hosté se tak těšili, že začali přicházet ještě před oficiálním otevřením. V 18 hod začala vystoupení studentů středních škol v předsálí pod taktovkou začínajícího moderátora Jana Majstršína z SZŠ Šumperk. Diváci tak viděli excelentní vystoupení šumperské taneční skupiny Folí de la fúl, sestavu sportovního aerobiku v podání Denisy Venosové (SZŠ Šumperk) a trikové lasování od trojnásobného mistra ČR Jana Krčmaře. Tento program doplnila rock/popová kapela The Newport z Nového Malína ve složení Dominik Rašner (SZŠ Šumperk) a Pavel Kudláč (VOŠ a SPŠ Šumperk). Tito dva studenti předvedli i hru na vlastnoručně vyrobenou „dvojkytaru“. Ještě před přesunem diváků do hlavního sálu zazpívala Lucie Matějčková z Gymnázia Jana Blahoslava a střední pedagogické školy v Přerově. Ze stejné školy pochází i hlavní koordinátor tohoto programu Michal Grepl.

Vystoupení hostům zpříjemnil welcome drink a menší občerstvení. Mohli si taktéž prohlédnout 12 fotobrazů krásných finalistek, na jejichž základě probíhalo hlasování Miss Foto.

Finálový galavečer zahájil v 19:00 velkolepě symfonický orchestr Konzervatoře evangelické akademie Olomouc. Poté si už převzal slovo hlavní moderátor Lukáš Hejlík. "Lukáš poděkoval sponzorům a pozval si na pódium všech dvanáct finalistek, které se divákům představily ve vlastních šatech. Následně dívky čekaly další disciplíny: rozhovor s moderátorem v oblečení od Fashion Bardot, společný tanec, promenáda v plavkách značky Adidas od společnosti Lion Sport, volné disciplíny a na závěr se dívky předvedly v překrásných šatech ze svatebního salonu Mona."  řekla Drbně jednatelka Frankly models Jana Lébrová.

Program zpestřil svým zpěvem a hrou na kytaru Jakub Svoboda (VOŠ a SPŠ Šumperk), dále pak zpěvem Adéla Běličková (OA Šumperk), hrou na kytaru Dominik Rašner s Pavlem Kudláč a nakonec okouzlila a dívky na závěrečné vystoupení doprovodila svým zpěvem Andrea Suchomelová (Gymnázium Čajkovského), mladá česká Edit Piaf.

Vítězkami se zaslouženě staly:

Miss OK 2014 Alžběta Krovová z Gymnázia Čajkovského v Olomouci,

I. Vicemiss OK 2014 a Miss Foto Eva Holásková ze Slovanského gymnázia v Olomouci,

II. Vicemiss OK 2014 Karolína Kloučková z Gymnázia Zábřeh,

MVŠO Miss Internet Miss OK 2014 Hana Hornischerová z Církevního gymnázia německého řádu v Olomouci.

O organizaci celé akce se postaraly jednatelky Frankly models Jana Lébrová, Gabriela Franková, naše pravá ruka Žaneta Bahounková a tým společnosti RPSC ideas pod vedením Romana Štěpánka, Radima Kašpara a Terezy Vankové. Tento profesionální tým doplnila i studentka Stefani Čatlošová.

Autor: Gabriela Franková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.