pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Kam vyrazit na dětský den ?

Chcete se svými ratolestmi oslavit den dětí? V Olomouci máte spoustu možností - vybrali jsme pro Vás ty nejzajímavější:

Dětský den spojený s náborem do SK Sigma / 30.05.2014, Andrův stadion

Poslední květnový den se uskuteční Den dětí s SK Sigma Olomouc.

V rámci dětského dne jsou připraveny atrakce pro děti, mimo to je v programu modelový trénink mládeže SK Sigma Olomouc a samozřejmě také autogramiáda vybraných hráčů SK Sigma. Začíná se ve 12.00 na umělé trávě Androva sportovního areálu (vstup od bazénu), konec je naplánován na sedmnáctou hodinu.

Součástí dětského dne je také nábor nových hráčů do přípravek SK Sigma Olomouc. Takže kluci ročníku narození kolem roku 2009, hlaste se u našich trenérů mládeže. A vezměte si s sebou sportovní obuv, klidně i svůj oblíbený míč.

 

Den dětí na Letňáku / 31.5. od 15,00 hod a 1.6.2014 od 11 hod Letní kino Olomouc

Zajímavý program přichystali také na Letňáku v Olomouci. Pro děti je zde spousta atrakcí jako koně, skákací hrad, dětská diskotéka, malování na obličej, škola žonglování, nebo také řecké speciality.

 

Den dětí v Aquaparku Olomouc / 1.června, Aquapark Olomouc

Od 11:hod je pro nejmenší přichystán zajímavý program. Můžete se těšit na: jízdu na tobogánu na čas, aquazorbing, malování na obličej, soutěže pro malé i velké

Každé dítko do 15 let obdrží zdarma  kopeček lahodné zmrzliny ALGIDA

 

Pirátská pohádka pro děti / 1.6.2014 od 14:00 hod, Galerie Šantovka


Za bohatým programem mohou děti přijít také do Galerie Šantovka. Jako dárek dostanou děti Pirátskou pohádku, na kterou mohou přijít do Divadla na Šantovce ve 14:00 hod.

 

Dětský den s ekologickou dílnou /  1.6.2014 Olomouc City

Přijďte si s námi vytvořit krásné náhrdelníky, náramky nebo korunky pro princezny vyzdobené třpytkami a korálky. Kluci si mohou vyrobit například i ponorku nebo vrtulník.

A to vše z PET lahví!

 

Nadační den dětí a předání cen Nadace Bezpečná Olomouc /1. června – Smetanovy sady, Olomouc

Nadační Den dětí se koná v olomouckém parku u restaurace Fontána - na hlavní aleji a na travnatých plochách kolem hudebního altánku

Děti se mohou těšit na soutěže s dopravní a bezpečnostní tématikou, jízdy zručnosti, „cyklokuriozity“ a jiná stanoviště, kde si ověří šikovnost i obratnost a postupně tak naplní svoji hrací kartu razítky, kdy na konci programu čeká pro každého malá odměna a losování hracích karet o hodnotné ceny.

Pro návštěvníky jsou připraveny mimo pohybové aktivity i výtvarné a rukodělné dílny, setkání se skauty a např. malování na obličej. Pro větší a odvážnější děti chystáme sportovní hry, zorbing ve vodě, lanové aktivity, speciální kola nebo jednokolky. Laserová střelnice ukáže, kdo má pevnou ruku a přesnou mušku, uvedl tajemník nadace Josef Kaštil.

Všem, kteří se unaví programem a soutěžením, nabídne kino Metropol pohádkové pásmo a hry z filmového světa ve svém mimořádném promítání přímo v restauraci Fontána. Zde také u příležitosti 20. výročí svého vzniku připravil přední český výrobce hraček - společnost NOE - prodejní výstavu svých textilních výrobků.  Olomouckým dětem například představí originál Kukyho a další známé postavičky. Firma Tobeli zase přiveze mobilní dopravní hřiště či bezpečnostní doplňky na oděvy i kola.

Stanoviště a hry v okolí hudebního altánku doplní program na pódiu, který vyvrcholí v závěru odpoledne předáním cen Nadace Bezpečná Olomouc policistům, strážníkům i civilistům za hrdinský čin v roce 2013.

 

 

Autor: L.Behingerová

 

 

 

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.