pátek 29. března 2024 Taťána

Open air festival ŠTERNBERSKÝ KOPEC 2014 - již tuto sobotu!

Již jedenáctý ročník Open air festivalu Štenrberský kopec se koná v tuto sobotu 26.7.2014 od 13:00 hod v horní zahradě Státního hradu Šternberk.

Přípravy na XI. ročník festivalu Šternberský kopec jsou již v plném proudu. Letošní ročník bude v režii tuzemských skupin a interpretů.

Návštěvníci festivalu si mohou (znovu) užít vystoupení uničovské kapely Francis´Drake, dále vystoupí kapela The Again, goticky ladění Ancient Desire, opavsko-pražská skupina Kofe-in, čím dál tím víc populárnější Ezyway a dále stálice naší české scény jako například Petr Bende a Band, Support Lesbiens a Fleret.

Závěr festivalu bude patřit Vypsané fixe a skupině Divokej Bill. Samozřejmostí bude prvotřídní zvuk, zázemí pro diváky, ale především přátelská, rodinná festivalová atmosféra.

Vstupenky v hodnotě 390,- Kč jsou v předprodeji ve městech Olomouc (MIC – Horní náměstí, ČD Centrum Hlavní nádraží, ARKS Plus, s. r. o. – Dolní Hejčínská 31), Šternberk (MIC – ČSA 19 a Státní hrad Šternberk), Uničov (MIC – Masarykovo nám.), online si mohou diváci koupit vstupenky přes portály www.arks-plus.cz, www.ticketstream a nebo www.ticketpro.cz.

Více informací se dozvíte na www.sternberskykopec.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.