pátek 29. března 2024 Taťána

Resort Hodolany čeká brzké otevření

(PR článek) Dva roky práce na novém Resortu Hodolany jdou do finále a již během následujících měsíců nový olomoucký areál přivítá své první návštěvníky. V minulosti byly prostory využívány jako tělocvična orelského spolku, později jako divadlo. Dnes, po 15 letech, jim bude dominovat zejména hotel s 16 dvoulůžkovými pokoji a čtyřmi apartmány a luxusní restaurace Entrée s 80 místy a venkovním posezením na terase. Mimo to nabídne komplex wellness centrum, kadeřnictví, kosmetiku, manikúru, pedikúru i administrativní prostory.

Resort je vybavený podzemním i nadzemním parkovištěm s celkově 80 místy. Mnozí se podivují nad jeho industriálním vzhledem, běžnou fasádu totiž na určitých místech pokrývá netradiční materiál corten. Ten vypadá jako zrezivělý kus plechu a budí tak pozornost kolemjdoucích. V příštích letech budou ocelové pláty vlivem řízené koroze měnit svou barvu od teplé oranžové, přes červenohnědou až po nachově hnědou, po čase se však materiál stabilizuje.

Ředitel resortu Martin Rak si klade za cíl vrátit do lokality bohatý společenský život, který tam dodnes chyběl. Nové prostory přinesou do čtvrti jisté oživení. Pokud spíše než po relaxaci ve formě wellness toužíte po vzrušení, můžete navštívit kasino. Tam na vás budou čekat krom profesionálních barmanů také vyškolení krupiéři z Kurzů krupiérů v Olomouci. Jedná se jak o absolventy kurzu krupiérů, kteří již nyní sbírají zkušenosti na pobočce Go4Games v Olomouci, tak i o účastníky kurzu, kteří se pro vás terprve školí. Končí s výukou Americké rulety a ještě je čekají dva týdny  Black Jacku, Texas Hold'emu a Oasis Stud Pokeru.

Další školení začíná již 14. dubna, pokud byste i vy chtěli pracovat jako krupiéři v nově otevřeném kasinu v Olomouci, kontaktujte Kurzy krupiérů na e-mailové adrese czkrupier@gmail.com nebo telefonním čísle 606 900 895. Více o tom, co obnáší intenzivní krupiérský kurz, najdete na www.kurzykrupieru.cz

Otevření Resortu Hodolany je naplánováno na jaro tohoto roku, měla by to být nyní tedy otázka týdnů, kdy tento komplex otevře brány hostům. 

Autor: Sabina Špalková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.