čtvrtek 28. března 2024 Soňa

FOTO/VIDEO: Burza práce a vzdělání

Včera měli zájemci o práci a studenti možnost navštívit Burzu práce a vzdělání na Výstavišti Flora. Desítky škol a firem se prezentovaly v pavilonu A.

I v letošním roce se Burza práce a vzdělání těšila velké návštěvnosti z řad studentů a zájemců o zaměstnání. Snad u každého firemního stánku byla možnost informovat se o volných pracovních místech v dané firmě nebo rovnou zanechat svůj životopis. Někde dokonce probíhaly i pohovory s personalistkou přímo u stánku. Celou akci doprovázely praktické ukázky povolání a řemesel, což ocenili hlavně žáci, kteří se rozhodují pro volbu dalšího studia.

Ti, kteří hledali práci, mohli vybírat například z potravinářského, strojírenského, chemického, zdravotnického nebo elektrotechnického odvětví. Pro studenty a žáky byly připraveny zábavné soutěže o ceny. Těm se celá akce velmi líbila a ocenili především poradenství při volbě povolání. U stánku Úřadu práce našli informace i ti, kteří by rádi pracovali v zahraničí a neví, co vše je k tomu zapotřebí. Tisknuly se zde nabídky aktuálně volných pracovních pozic ze všech různých oborů a bylo opravdu z čeho vybírat.

O události Burza práce a vzdělání jsme vás informovali ZDE

 

Štítky burza, práce, vzdělání, zaměstnání, firmy, školy

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.