středa 24. dubna 2024 Jiří

Pevnost poznání se zaměří na seniory, od září pro ně chystá přednášky a cvičení

Blízká setkání třetího věku. Tak se jmenuje program, který Pevnost poznání spustí v polovině září. Bude se jednat o cyklus přednášek a cvičení pro seniory. Ti se zde dozvědí jak funguje jejich tělo i duše. Ukázkové lekce proběhnou 10. srpna.

Interaktivní program se zaměří na tři oblasti: fyziologii lidského těla, mozkový jogging a fyzioterapii. Výsledkem bude získání znalostí, jak přirozeně zpomalit, či zastavit problémy při stárnutí. Senioři poznají, jak funguje jejich mozek, srdce, střevo či imunita. Dozví se, jak svůj mozek trénovat a pečovat o něj.

Samotný program začne až v polovině září. Registrovat se do něj můžete už nyní, přes formulář na stránkách Pevnosti poznání. Pokud chcete vědět do čeho jdete, tak můžete Pevnost navštívit 10. srpna a dozvíte se víc. V tento den zde budou probíhat ukázkové lekce zdarma. Začátky jednotlivých bloků jsou vždy od 10:00, 13:00 a 16:00 hodin. U této lekce není nutná registrace.

Celý projekt připravil spolek Pro poznání, z.s. ve spolupráci s interaktivním muzeem vědy Pevnost poznání Univerzity Palackého, za finanční podpory Olomouckého kraje.

Více informací naleznete na stránkách www.pevnostpoznani.cz

Čtěte více:

 

Autoři | Foto Pevnost poznání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.