čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Univerzitní konference UP Business Camp oslaví jubileum, láká na příběhy úspěšných podnikatelů

Jak začali podnikat, jak expandovali do zahraničí a čím dosáhli podnikatelského úspěchu? Na tyto otázky odpoví 5. ročník konference o cestě k úspěšnému podnikání UP Business Camp 2017, na který byla tento týden zahájena zvýhodněná registrace.

Největší konference svého druhu v Olomouci, která proběhne 11. listopadu na Právnické fakultě Univerzity Palackého, přiblíží studentům, začínajícím podnikatelům a inovativním firmám startupovou scénu, marketing nebo příběhy úspěšných firem.

„Z potvrzených řečníků, kteří do Olomouce dorazí, mohu prozradit Paula Skah. Ten pro velké firmy jako Orange nebo HBO vytvářel strategie značky. Napsal světově oceňované knihy o marketingu a podělí se s námi o jeho know-how ve storytellingu a budování značky. Jsme velice rádi, že na konferenci dorazí i Jirka Doležal a Honza Emler z Dolleru, kteří vyrábí revoluční motivační diáře, nebo Jan Vlachynský, spolumajitel Baru, který neexistuje. Nebudou chybět praktické rady do podnikání od Radka Hudáka z Googlu, Martina Gecova z Delicode nebo Jakuba Dohnala z AKDPS. Jednáme také s dalšími významnými osobnostmi a zahraničními hosty. Účastníci campu se mají na co těšit,“ uvedl Jiří Herinek, ředitel Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci za pořadatele konference.

„Pokud se říká, že začátky jsou vždy nejtěžší, tak v podnikání to platí dvojnásob. Ačkoli je toto přísloví velice pravdivé, není důvod ztrácet naději. Univerzitou Palackého každoročně organizuje soutěž Podnikavá hlava, která má za cíl podpořit mladé podnikatele v rozjezdu své firmy. Na letošní konferenci dáme vybraným vítězům soutěže prostor představit publiku nápady, se kterými zaujaly soutěžní porotu,“ dodal Michal Kukučka, event manažer konference.

Plánujete expandovat do zahraničí, ale nevíte, jak na to? Nevadí. Nasajte zahraniční atmosféru a vydejte se do světa se svým originálním produktem. Proč zkusit zahraničí a jak správně nasměrovat své podnikání v zahraničí? Jaký je rozdíl mezi českým a startupovým prostředím a zahraničním startupovým prostředím? I to se můžete dozvědět v bloku konference nazvaném Cesta za hranice.

Tisková zpráva | Foto FB UP Business Camp

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.