neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Olomoucká fakultní nemocnice se kompletně převlékla do nového

Nových oděvů se dočkal personál Fakultní nemocnice Olomouc. Změna se týká také všech lůžkovin a nemocničního prádla pro pacienty, a to na všech klinikách nemocnice.

„Jedním z hlavních cílů provedených změn je sjednocení oděvu zaměstnanců nemocnice. Jednotlivé profese odlišují barevné proužky na rukávech, kapsách a límečku. Pacientům to pomůže lépe rozlišit, s kým právě vstupují do kontaktu,“ uvedl pro NemMagazín vedoucí hospodářsko-technické správy nemocnice Vladimír Olejníček.

Nové ložní prádlo je vyrobeno ze stoprocentní bavlny. Materiál použitý na oděvy pak kombinuje bavlnu a syntetické vlákno. „Hezčí a pohodlnější košile, pyžama a župany obdrží rovněž hospitalizovaní pacienti, samozřejmě pokud si z domova nepřinesou prádlo vlastní, na které jsou zvyklí,“ dodal Olejníček.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Fakultní nemocnice Olomouc

Štítky Fakultní nemocnice Olomouc, Nové oděvy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Mirek Hájek

k čemu to je,když FN zlikvidovala vlastní prádelnu která byla zisková a vozí oblečení za drahé peníze do Ostravy odkud se špatně vyprané prádlo nevrací vůbec nebo za měsíc a nejsou schopni zajistit aby vyprané oblečení dostal zpátky původní majitel?Spousta zaměstnanců si raději perou sami doma ale to není řešení,nebo to byl úmysl aby si prali každej sám?

pátek, 14. února 2020, 14:12

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.