sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Fakultní nemocnice Olomouc od pondělka povoluje návštěvy

Od pondělí 25. května obnovuje Fakultní nemocnice Olomouc návštěvy za několika podmínek, které najdete níže. Návštěvě bude před vstupem na oddělení změřena teplota, která nesmí přesáhnout 37 stupňů Celsia. Doba návštěv bude zpravidla od 14 hodin do 16:30.

Zde je šestice pravidel pro návštěvu ve Fakultní nemocnici Olomouc:

  •  Doba návštěv je 14.00 - 16.30 hodin. Výjimečně v individuálních případech může ošetřující lékař povolit návštěvu mimo stanovenou dobu.
  •  Osoba navštěvující pacienta (dále jen návštěva) se neléčí s infekcí COVID-19 a nemá nařízenou karanténu v souvislosti s tímto onemocněním.
  •  Při vstupu na oddělení zdravotník návštěvě změří teplotu a dotáže se na symptomy onemocnění COVID-19. Pokud bude naměřena teplota nad 37 stupňů Celsia a/nebo zjištěny symptomy onemocnění, nebude dané osobě návštěva pacienta umožněna.
  • Návštěva při vstupu na oddělení a odchodu z oddělení provede hygienickou dezinfekci rukou, po celou dobu návštěvy má nasazenu roušku.
  • Návštěvy proběhnou na pokojích pacientů nebo ve vyčleněných a určených prostorách jednotlivých oddělení. Dle zdravotního stavu pacienta může návštěva proběhnout ve venkovních prostorách areálu nemocnice.
  • Nedoporučujeme návštěvy dětí do 10 let věku u pacientů.

Případné doplňující informace k režimu návštěv budou zveřejněny na webových stránkách jednotlivých pracovišť FN Olomouc nebo zde.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Facebook Fakultní nemocnice Olomouc

Štítky nemocnice, fakultní, olomouc, návštěvy, povoleny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.