sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Ve Fakultní nemocnici se lze nyní objednat na kliniku stomatochirurgie

Zahájení objednávání vyšetření v ambulanci Kliniky ústní, čelistní a obličejové chirurgie Fakultní nemocnice Olomouc bylo ohlášeno s platností od pondělí 10. července 2023.

Klienti budou mít možnost objednávat se výhradně v pracovních dnech od 7.30 do 11.00 prostřednictvím telefonního čísla 588 444 818. Alternativně je možné se objednat osobně nebo na e-mailové adrese ucoch@fnol.cz.

Vrchní sestra Kliniky ústní, čelistní a obličejové chirurgie FN Olomouc, Bc. Veronika Špirochová, apeluje na klienty, kteří si přejí vyšetření na této klinice, aby projevili ohleduplnost vzhledem k vysokému zatížení ambulance a objednali se s dostatečným předstihem.

První návštěva v ambulanci slouží konzultaci, během které lékař vyšetří klienta a navrhne další postup léčby. Vyšetření jsou prováděna na základě objednání na konkrétní den, přičemž objednací čas je pouze orientační z důvodů provozních. Pacienti budou objednáni na vyšetření co nejdříve dle kapacit pracoviště. V případě úrazů, krvácení a stavů ohrožujících život jsou pacienti ošetřováni bez předchozí objednávky.

K prvnímu vyšetření je nutné přinést doporučení od praktického zubního lékaře, průkaz zdravotního pojištění, občanský průkaz, případně průkaz DPN (pokud je k dispozici), rentgenový snímek (pokud je dostupný) a výsledky předchozích vyšetření.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FN Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.