pátek 26. dubna 2024 Oto

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #29: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Někteří mazlíčci už měli možnost žít ve šťastné a spokojené rodině, ale shodou nepříjemných okolností o ni přišli. Nyní potřebuj nový domov a nové páníčky, kteří by jim dali lásku.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Sarah

Sarah je fenečka, která byla jako první, spolu s jejími štěňátky, vysvobozena v rámci „Kauzy olomouckého množitele". Sarah měla více než rok skvělý domov, pak se však v rodině, kde byla, stala trágedie a tato Sárinku o její domov nakonec připravila. Jejím páníčkům se narodilo miminko a paní brzy po porodu zemřela. Pán zůstal se Sárou a maličkým dítětem sám. Napřed si chtěl Sáru nechat, měl ji moc rád, ale nakonec to bylo nad jeho síly a byl nucen se Sáry vzdát. 

Věnoval Sáru do péče svému kamarádovi, kde bydlela v domku se zahrádkou, spávala opět s majiteli v posteli, ale bohužel tuto rodinu úplně nepřijala, utíkala, dokázala přelézt i přes dvoumetrový plot a začala vyjíždět po jejich dětech. Tito se nakonec obrátili na nás s prosbou o vrácení Sáry k nám.

Sáře hledáme nový domov, nejlépe bez dětí, takový, kde bude středem pozornosti, opečovávána a milována, protože přesně to si tato úžasná fenečka zaslouží.

Filípek

Filípek je teď už odrostlejší koťátko, které se již podruhé vrací z adopce. Podle všeho to vypadá, že mu vadí společnost jiných kočiček a to i přibližně stejně starých. Hledá proto domov, ve kterém bude jedináčkem a nebude se muset o lásku svých páníčků z nikým dělit.

Deniska

Deliska je přibližně tří měsíční kočička, zachráněná nálezkyní na ulici v Olomouci. Bylo nutné ji především zbavit blech a všenek, kterých měla plný kožíšek, a také vnitřních parazitů. Je velice milá a něžná a roztomile komunikuje neustálým vrkáním. Čeká ji 1. očkování a další odčervení.

Čtěte více:

Foto pixabay.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.