pátek 26. dubna 2024 Oto

Krimi

Dvojice obrala rodinu o 660 tisíc a nezaplatila ani úrok

Muž se ženou v pokročilém věku podvodně vylákali 660 tisíc korun od matky se synem z Hranicka. Od listopadu do poloviny prosince loňského roku obdrželi nejdříve 560 tisíc od syna a poté dalších 100 tisíc od jeho matky. Peníze navýšené o dalších...

VÝZVA: Rezident v Southamptonu nabízí pomocnou ruku podvedenému prodejci notebooku

Redakce dnes ráno obdržela zprávu od člověka z Olomouce, v současnosti žijícího v anglickém Southamptonu, který nabízí pomoc s podvodným jednáním kupce ze zahraničí. Prostějovská policie řeší případ osmadvacetiletého muže, který na inzertním...

Vypáčil dveře zahradního domku a zcizil dvě horská kola

Z noci ze soboty na neděli se neznámý zloděj vkradl na zahradu rodinného domu v Nových Sadech v Olomouci a vykradl zahradní domek.

Řidiči nákladních vozidel podváděli s emisemi. Provozovatelům hrozí pokuta až 100 tisíc korun

Ve čtvrtek 30. ledna v Mohelnici bylo v rámci silniční kontroly u dvou nákladních vozidel tuzemských dopravců nalezeno zařízení sloužící pro snižování emisních norem.

Odeslal notebook do zahraničí, peněz se od kupujícího ale nedočkal

Prostějovští policisté řeší případ podvodu z inzertního portálu. Osmadvacetiletý muž v půlce ledna nabídl k prodeji na portále notebook s externí mechanikou. Kupce našel, notebook poslal, platby se už ale nedočkal.

Přes internet vymámil z ženy 90 tisíc korun

Prostějovští policisté vyšetřují případ podvodu, ve kterém neznámý muž přes internetovou komunikaci zmanipuloval ženu a vymámil z ní 90 tisíc korun.

Zloděj vykradl auto na parkovišti. Přilákala ho taška na zadním sedadle

V neděli odpoledne policisté přijali oznámení o vloupání do auta ve Velké Bystřici. Vloupání ohlásila 52letá majitelka vozidla.

FOTO: Vandal zapálil kontejnery a způsobil škodu téměř za 10 tisíc korun

Dosud neznámý vandal si večer 1. února vyhlédl plastový kontejner na směsný odpad v ulici Černá cesta v Olomouci, který nezjištěným způsobem zapálil.

Muž ukradl ve zverimexu plyšová zvířátka a utíkal před policií

V pátek, krátce po zahájení noční služby, prováděli strážníci kontrolu nádraží a okolí jednoho z marketů, kolem kterého se pohybovala skupinka bezdomovců.

Policie se zabývá případem zmizelého telete

Neznámý zloděj ukradl z areálu zemědělského družstva Zámrsky tele. Případem se zabývají policisté z hranického obvodu.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.