pátek 26. dubna 2024 Oto

Řidiči jeli v mlze příliš rychle. Na dálnici narazili do odstaveného auta

Včera ráno došlo na dálnici D35 k nehodě, kdy dvě auta narazila do odstavené Škody Octavia. Celková škoda se vyšplhala na 180 tisíc korun.

Včera po šesté hodině ranní došlo na 260. kilometru dálnice D35 k dopravní nehodě, při které třiačtyřicetiletý řidič nákladního auta Volvo s návěsem jel od Mohelnice na Olomouc, ale nepřizpůsobil rychlost jízdy mlze a narazil do Škody Octavie, kterou řidička odstavila při pravém kraji silnice kvůli poruše.

Octavia byla nárazem posunuta do svodidel a za nákladní soupravou jela šestačtyřicetiletá řidička Škody Fabie. Ta také nepřizpůsobila rychlost jízdy mlze a také narazila do odstavené octavie.

„Po provedené prohlídce bylo osobnímu vozidlu Škoda Fabia zadrženo osvědčení o registraci vozidla. Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami, ke zranění osob nedošlo. Celková hmotná škoda je odhadována na předběžně 180 tisíc korun. Řidiči nákladního vozidla i řidičce osobního vozidla Škoda Fabia byly uloženy pokuty v příkazním řízení," vysvětlila policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky doprava, mlha, nehoda, D35, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.