pátek 26. dubna 2024 Oto

Komentář: Machírek od Nechcipokutu.cz zřejmě dostane za divokou jízdu Olomoucí pěkný flastr

Pojďme se podívat na víkendovou střílečku na ujíždějící auto policejní hlídce z druhé strany, jak jej oficiálně představuje firma Nechcipokutu.cz, která ve svém vyjádření hájí svého kamaráda. Zřejmě jinak slušného řidiče, jež jezdí jako prase pouze v noci, kdy je podle nich menší pravděpodobnost, že se může stát něco vážného.

Podle tohoto vyjádření jsou na vině sami policisté, kteří na řidiče ve voze značky Dodge při incidentu v Novosadské ulici začali střílet. Mladší blond policistka a její kolega „šerif“ v začínající krizi středního věku, který si navíc podle všeho honil ego, při šikanování řidičů nezastavujícch na stopce. Když tohoto závodníka hlídka v polovině Novosadské vyzvala k zastavení, nechtěl se s ní chlapec v silném autě bavit a raději přitopil pod kotlem, aby ukázal policejní Oktávce zadek. V této chvíli začala podle Nechcipokutu.cz policejní agrese, nebezpečná honička a ohrožení ostatních účastníků provozu na Novosadské ulici, protože policisté přece neumí jezdit rychle. Do takového hazardu by se raději neměli vůbec pouštět. A vůbec, rovnou bych pro naše bezpečí policistům sebral auta a nechal je hlídkovat na koloběžkách. Náš závodník si začal být vědom, že činí něco nesprávného, povolenou padesátkou sice v tu chvíli v žádném případě nejel, ale u Penny Marketu to přece jen vzdal a policejní hlídce se chtěl vzdát. 

Policisté v tomto okamžiku podle něj neudrželi nervy na uzdě a začali střílet. V žádném případě na ně prý nenajížděl. I proto jim následně ujel. Tohle je divné.  Zapsali si policisté SPZ agresora? Mají celou honičku natočenou? Jakto, že se v tiskovém prohlášení nezmínili o značce auta, po kterém stříleli? Tady něco nehraje.

Tvrzení Nechcipokutu.cz zní odvážně, cítí se poškozeni chováním policejní hlídky, dali to najevo a zřejmě u soudu také vytasí svůj vlastní kamerový záznam z auta, na kterém bylo stříleno. Že by pravda nakonec byla někde uprostřed? I tak to nic nezmění na tom, že pokud budou řidiči šlapat na plyn a ujíždět policistům, dřív nebo později to odnese životem někdo z náhodně kolemjdoucích. Potom takovému řidiči už ani nechcipokutu.cz nepomůže. Závodění patří na okruh a ne do ulic Olomouce.   

Článek vydaný podle vyjádření policie na Olomoucké Drbně v neděli 6.3.2016:

Páteční "Need for speed" v Olomouci skončilo střelbou.. Doufám, že toho rychlíka co nejdříve dostanou! >:(

Posted by Olomoucká Drbna on Sunday, March 6, 2016

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.