úterý 7. května 2024 Stanislav

ANKETA: Jaké je vaše oblíbené místo s vegetariánskou a veganskou kuchyní v Olomouci?

Jste vegetariáni? Nebo občas jen tak rádi vyzkoušíte něco jiného a bezmasého? Dnešní anketa je o vegetariánských a veganských pokrmech v Olomouci. Vyberte v anketě vaše nejoblíbenější místo.

Veganol

Veganol nabízí jako první 100% veganská jídla v Olomouci. Svým zákazníkům poskytuje rozvoz obědového menu, burgerů nebo salátů.

 

Bistro U pana Lilka

U pana Lilka si můžete pochutnat na bezmasých jídlech vyrobených s láskou. Pan Lilek připravuje pokrmy podle zásad zdravé výživy.

Góvinda Olomouc

Vegetariánská restaurace Góvinda Olomouc nabízí svím hostům příjemné a klidné prostředí. Jídla jsou zde připravovány z pečlivě vybraných surovin zpracovaných podle indických tradičních receptur.

 

Vega menu

Vega menu zařizuje rozvoz vegetariánských a veganských jídel po Olomouci. Vaří jídla, po kterých se nebudete cítít těžce. 

 

Vegg go

Nově otevřený vegetariánský a veganský bar v Olomouci v Šantovce nabízí zákazníkům lehké polévky, hlavní jídla a saláty.

 

Green bar

Jídelna Green bar nabízí hostům bohatý výběr teplých jídel, salátů dezertů a další lehká vegetariánská jídla, která šetří zdraví i peněženku.

 

 

Čtěte více:

Vyberte, kde v Olomouci mají nejlepší vegetariánská a veganská jídla

Celkem hlasovalo76 čtenářů

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.