sobota 11. května 2024 Svatava

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Instantní pohovka v pytlíku na osm? INFLABAG!

PR článek

Před nedávnem jsem se dozvěděla o fungl nové vychytávce na léto. Vlastně by se dalo říct, že je to spíše společník než věc. Je to Inflabag, nafukovací pytel na sezení, ležení, na vodu, prostě na jakoukoliv neplechu. Včera jsem měla možnost si jí konečně vyzkoušet.

Společník je to proto, že každá z pěti barev má svoje jméno a příběh. Ten, kterého jsem měla možnost si vyzkoušet je žlutý, jmenuje se Vašek a prezentuje sám sebe jako obtloustlého povaleče a milovníka sladkostí. Další je třeba Domishka, růžová princezna, sporťák Míra86 a Eviq a celebrita Leo. Nějakou záhadou mi jejich charaktery připomínají známé osobnosti...

Inflabag byl zabalený ve stejnobarevném pytlíku s dlouhým popruhem přes rameno. Bylo v něm dostatek místa ještě pro mobil, pití nebo další drobnosti, takže na krátkou procházku nebo jen tak do parku si nemusím brát další tašku. Váha nebyla zas tak velká a ani po delší době se nepronášela. V balíčku byl také kolíček, pro přichycení v silném větru.

Když jsem Inflabag vytáhla, překvapila mě jeho velikost. Zpočátku jsem si myslela, že obě jeho komory budu muset nafukovat pusou nebo nějakou pumpičkou (ne, nejsem blondýna). V návodu jsem se ale dočetla, že stačí každou komoru zvlášť naplnit prudkým pohybem nebo popoběhnutím. Tak jsem měla aspoň drobnou rozcvičku.

Pak už jenom stačí pytel vícekrát namotat a až bude dostatečně plný, zacvaknout uzávěr. A pohodlně se usadit, lehnout si a užívat si sluníčka.

Já jsem Inflabag vyzkoušela na olomouckém náměstí, kde je kamenná dlažba i kamínky, ale vůbec jsem neměla strach, že by se do pytle udělaly díry. Bylo velmi pohodlné si sednou doprostřed náměstí a dívat se na naše krásné město, ale je pravda, že pár lidí se na mé počínání dívalo s velkým zájmem a pobavením. Už se těším až Vaška vezmu někde do parku nebo na festival a budu moci nerušeně relaxovat. Třeba tam potkám nějaké Vaškovy kamarády.

Smotání je ještě jednodušší než nafouknutí. Stačí jen začít motat z druhé strany od uzávěru a nakonec jím vše zajistit. A protože jsem byla z toho sluníčka už moc oslněná a navíc holka, obzvlášť Drbna, by měla dát muži prostor k tomu, aby se cítil užitečně, tak jsem poprosila mého asistenta, aby se toho ujal:

Nakonec jsme bag strčili do obalu, nasadila jsem si ho na záda a utíkala do redakce, abych vám o něm mohla co nejdříve povykládat. 

Jestli vás Inflabag zaujal stejně jako mě, můžete si o něm zjistit více nebo si ho objednat zde.

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.