středa 24. dubna 2024 Jiří

Nemáte na Drbnu přes den čas? Dostávejte večer pravidelný denní souhrn zpráv do svého e-mailu

Znáte to, přes den pracujete nebo pobíháte po městě a vyřizujete spoustu důležitých věcí. K počítači často zasednete až večer. Pokud to tak máte, je načase začít odebírat pravidelný denní souhrn zpráv Olomoucké Drbny, který chodí vždy v osm hodin večer na e-mail a dozvíte se z něj vše, co se přes den událo ve vašem městě a okolí.

No jo, ale jak na to?

Je to jednoduché jako facka. Stačí se zaregistrovat na Olomouckou Drbnu. Odkaz na registraci naleznete v pravém horním rohu na www.olomouckadrbna.cz.

Po kliknutí na registraci se dostanete do jednoduchého formuláře, kde můžete vyplnit jen to nejdůležitější (označeno hvězdičkou). Hlavně nezapomeňte úplně dole zatrhnout "Souhlasím se zasíláním obchodních zpráv". Ano, zní to zlověstně, ale vězte, že vás ničím otravovat nebudeme, do mailu vám budou chodit jen přehledy zpráv. 

Po dokončení registrace bude nutné ještě potvrdit celý proces na e-mailové adrese, kterou jste zadali při registraci. Pak už se můžete přihlásit na Olomouckou Drbnu, kde máte, mimo jiné, možnost poslat nám svůj autorský článek, psát blog či chatovat s ostatními uživateli.

Hlavně vám ale budou odteď chodit souhrny zpráv, vždy v osm hodin večer!

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.