čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #6: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Tentokrát už šestý díl této rubriky je tu a já vám opět přináším nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích a depozitech. A víte, že díky naší spolupráci, už jsme pomohli několika mazlíčkům najít nový domov?

Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Kontakt:

Adresa: Uničov
Tel.: 733 331 833
E-mail: martina.no@email.cz
FB stránky: Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Krasoněk 


Krasoněk je stále mladý kastrovaný, jedenapůlletý kocourek, nalezený jako koťátko v krabici u kontejneru v Uničově i se sourozenci. 
Je velmi kontaktní, nikde nesmí chybět, vše musí vidět a nejlépe se všeho účastnit. Bude na sebe upozorňovat nápadně i nenápadně, dokud se mu nebudete dostatečně věnovat. Má rád mazlení a česání.

Šnelinka 


Šnelinka je dospělá kastrovaná, asi tříletá kočička, dostala se k nám pravděpodobně po srážce s autem. V tu dobu byla březí. Koťátka bohužel nepřežila. 
Šnelinka je na jedno očičko slepá. 
Je klidná a mazlivá. Zaslouží si krásný domov, kde může být i jedináček, ovšem s dostatečnou péčí

Indy 


Indy je mladá kastrovaná plašší kočička, která hledá trvalý domov. Byla odchycena na tržnici v Olomouci i se svojí sestřičkou. Indy se nám nepodařilo ochočit na tolik, aby z ní byl kontaktní mazlík - bohužel zůstala až do dnešního dne plašánkem, který se sem tam u krmení nechá i pohladit. Nečekejte mazlení, ale vděčný pohled při plnění si bříška.

 

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Kmínek


Kmínek je čtyřměsíční štěně, zatím měl smůlu, již jednou byl osvojen, ale osvojitel dostal výpověď z bytu. Kmínek hledá tedy znovu domov, snad již trvalý. V dospělosti z něj bude větší pejsek.

Helenka


Helenka je šestiletá malá fenka, klidná a moc hodná.

Homer


Homer je devítiměsíční pejsek střední velikosti. Je to milý hravý psík, vhodný, jak do bytu, tak i k domku se zahrádkou.

 

Pomocné ruce

Kontakt:

Adresa: Jungmannova 1, Olomouc
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Mailo


Mailo je osmiletý Jack Russel teriér, kterého se majitelé vzdali pro jeho povahu. Je to hravý, zdravý pejsek, původně žil v bytě, má sociální návyky. Problém je jeho povaha, časem se fixuje na jednu osobu v rodině a tu si pak "hlídá". Z tohoto důvodu je vhodný pro opravdu zkušeného milovníka tohoto plemene. V pohodě se snese s menšími fenkami, se psy se nesnese vůbec. 

Vigo


Vigo je kastrovaný kocourek, ve věku okolo šesti let, který byl odchycen Městskou policií na ul. Šantova v Olomouci, kde se toulal více než dva týdny. Byl celý špinavý a uši měl plné svrabu. Teď je z něj opět krásný, statný mazlík, který je vděčný za každé pohlazení.

Adina


Adina je půlroční želvovinová kočička, která se přitoulala na jednu zahradu v Olomouci. Z počátku je opatrná, ale jakmile zjistí, že jí neublížíte, nepřestane už se mazlit.

Čtěte více:

 

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.