pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #7: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dnešní šťastný sedmý díl rubriky hledáme páníčka je tady. Pomáháme mazlíčkům a budeme pomáhat i nadále, protože opuštěných pejsků a koček v olomouckých útulcích a depozitech stále přibývá.

Pomocné ruce

Kontakt:

Adresa: Jungmannova 1, Olomouc
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Stela


Stela je mladá kočička, nalezená ve Slatinkách, kde se přitoulala jedné paní na zahradu. Ta se snažila najít jejího původního majitele, ale ani po vylepení letáčků se nikdo neozval. U paní na zahradě ji ohrožovali psi, proto se rozhodla ji dovézt k nám do depozita. Kočička je milá a mazlivá.

Rebeka


Rebeka je krásná kočička odchycená v parku v blízkosti soudu v Olomouci. Zatím je plašší, ale při uplacení kapsičkou se nechá pohladit. Potřebuje k trpělivému člověku, který jí ukáže, že se opravdu bát nemusí, že lidská ruka netrestá, ale hladí.

Hanička


Hanička je pětiletá kočička, zachráněná z kuchyně jedné nejmenované restaurace, kde jí místo občasného nakrmení dávali kuchaři kopance. Hanička je sice mazlivá, ale umí dát najevo, když se mazlit nechce. V depozitu je již delší dobu a už by potřebovala nový domov. Není vhodná k dětem, protože je ostražitá a nevypočitatelná, což je následek jejích předchozích zkušeností. Bude výborná „myšilovka".

Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Kontakt:

Adresa: Uničov
Tel.: 733 331 833
E-mail: martina.no@email.cz
FB stránky: Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Mikešek


Mikešek je šestiletý kastrovaný kocourek, kterému zemřel majitel, hledá nový domov či novou dočasnou péči. Kocourek k nám přišel z dočasné péče, která se ruší, jako jediný je nejmenší stresař, ale bohužel u nás v depozitu útočí na kočičky, není zde šťastný a potřeboval by dočasnou péči a nejlépe nový domov, kde by byl sám. Kocourek toho má již mnoho za sebou a není divu, že je zmatený a vystrašený. Prosíme proto za tohoto kocourka, pomozte nám pro něho najít vhodnější podmínky, kde bude opět šťastný a spokojený.

Bibi


Bibi je mladá, jedenapůlletá kočička, která je ovšem poněkud dominantní a ráda si sjednává pořádek. Na oplátku se ráda mazlí a nechává rozmazlovat. Hledá trvalý domov.

Tadeášek

Tadeášek je kocourek, který se několik dní toulal v Uničově u benzinky a okolí, kde se stále přidával ke kolemjdoucím a žadonil o něco k snědku. Byl nachlazený, unavený a zoufalý. Kocourka jsme po upozornění hodných lidí, kteří se mu snažili pomoci, přijali k nám do depozita. Kocourek je již přeléčený a ve velice dobré kondici. Je to velký mazel a loudil, je čistotný a s ostatními kočičkami se snáší velice dobře.

 

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Kůpr


Kůpr je tříletý kříženec, je to středně velký pejsek hledající nový domov, k lidem je milý a kontaktní.

Barba


Barba je fenka west highland white teriéra ve věku okolo osmi až devíti roků, milá, mazlivá a trošku pohodlná psí dáma, která hledá klidný domov.

Margotka


Margotka byla nalezena i se svým koťetem včera 18.4.2016 v Lutíně. Pokud ji někdo postrádáte, určitě se ráda vrátí ke svému majiteli.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.