čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Našlapaný Hip Hop Kemp slaví 15. narozeniny. Můžete být u toho, soutěžte o lístky!

Jeden z největších hip-hopových svátků na světě, který televizní společnost CNN zařadila mezi 50 nejlepších festivalů planety, oslaví 15 let své existence ve velkém stylu. Jako hlavní vystupující na něm zahraje dvojice Method Man a Redman. Na jednom pódiu se prostřídají se současnými světovými hvězdami jako Machine Gun Kelly nebo Anderson .Paak.

Method Man s Redmanem, kteří jsou často spojováni se zakladateli syrového rapového zvuku - skupinou Wu-Tang Clan, patří i po dvaceti letech na hudební scéně mezi špičku jejich žánru. Zatímco tento tandem se na pódium Hip Hop Kempu vrací, Machine Gun Kelly aka MGK, který prorazil do širšího povědomí vloni deskou General Admission, vystoupí letos na Kempu poprvé.  Kromě něj se z mladých, kterým je ale předpovídána velká budoucnost, na festivalu objeví The Underachievers z New Yorku, mladičký A-F-R-O a v neposlední řadě nový objev Dr. Dreho Anderson .Paak!


Foto: A Special Sean Price Tribute 

Skutečnou lahůdkou bude A Special Sean Price Tribute (Boot Camp Clik feat. Buckshot, Smif N Wessun, Rock of Heltah Skeltah & Top Dog of O.G.C.) nebo vystoupení další americké dvojice Pete Rock & CL Smooth.

Silně zastoupená bude opět i česká a slovenská hip hopová elita. Už teď je jisté, že na jednom z pěti pódií vystoupí např. vítěz Anděla Smack, veteráni PSH, Kontrafakt, Prago Union & Champion Sound, Pio Squad, IF, Paulie Garand, Kenny Rough, Pil C nebo Indy & Wich, kteří letos zažívají úspěšný comeback.


Foto: Machine Gun Kelly

Jako každý rok se návštěvníci Kempu mohou těšit také na atraktivní program na doprovodných scénách. Sun Park Reggae Beach Clubu bude letos vévodit Jamajčan Agent Sasco, který do Festivalparku dorazí vyzbrojen výtečným novým albem Theory Of Reggaetivity.

Chybět nebude ani populární Breaking Stage, která na festivalu pravidelně nabízí ukázky nejrůznějších forem pouličního tancování. V porotě letos zasedne brazilský tanečník a vítěz Red Bull BC One (Latin America) Klesio, zástupce legendární bboy crew Mighty Zulu Kingz - bboy Aleman ze Španělska a sibiřský bboy Cheerito. O jejich přízeň a co nejvyšší hodnocení se budou ucházet bboys a bgirls např. z ukrajinské crew NaALVI, která letos vyhrála prestižní WBC v Holandsku, francouzští reprezentanti The Ruggeds, Hustle Kidz z Holandska i tuzemská špička.


Foto: Masta Ace

Vstupenky na Hip Hop Kemp 2016 koupíte online na www.hiphopkemp.cz nebo v kamenných obchodech Queens v Praze, Brně a Ostravě. Klasická třídenní vstupenka do konce července stojí 1800 korun, VIP lístek vyjde na 3200 korun.

Kompletní line up na www.hiphopkemp.cz

Soutěž o lístky na HHK 2016!

Olomoucká Drbna vás může na letošní 15. Hip Hop Kemp dostat! Stačí odpovědět do 12. srpna do 12:00 na soutěžní otázku níže. Jeden vylosovaný soutěžící obdrží dva lístky na HHK!

Soutěž byla ukončena, vítězkou dvou lístků se stává:

H. Prečová

Gratulujeme!

Tisková zpráva | Foto Hip Hop Kemp 2016

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.