pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Posílejte fotky s podzimní tématikou a vyhrajte vstupenky do Aqualandu Moravia a termálních lázní

Podzim vykresluje přírodu do nejrůznějších barev a tvoří nezapomenutelné scenérie. Zdobí se byty, děti se převlékají do kostýmů a dýně jsou na každém kroku. Jakýkoliv moment je vhodný k zachycení hledáčkem fotoaparátu. Vaše fotky ale nemusí zůstat schované v počítači nebo doma v šuplíku, pošlete nám je a ještě můžete vyhrát.

Do kdy posílat fotky?

Fotky můžete posílat do pátku 4. listopadu všemožným způsobem k nám do redakce, ať už přes facebookové stránky, na mail redakce@olomouckadrbna.cz nebo třeba holubí poštou.

Kolik bude výherců?

Celkem vybereme 3 výherce. Fotografie budeme průběžně přidávat do vytvořeného alba na facebooku Olomoucké Drbny. Majitel fotky s nejvíce „lajky“ dostane možnost, vybrat si svou cenu.

O co soutěžíte?

  • 2x vstupenka pro dospělého do Aqualand Moravia
  • Rodinné (2+1) celodenní vstupné do termálního parku Termály Losiny
  • Rodinné (2+1) celodenní vstupné do termálního parku Termály Losiny

Pozor!

Ukončení posílání fotografií je totožné s vyhlášením soutěže. Co nejdříve pošlete fotku, tím máte větší šanci, že se vám nasbírají lajky. Ale je taky možné, že se poslední den objeví ta nejvíc bombastická fotka a celou soutěž vyhraje. Vyhrazujeme si právo vyřadit fotografie, které nebudou eticky nebo morálně odpovídat našim zásadám. V případě podvodného jednání je fotografie automaticky vyloučena ze soutěže. 

Autoři | Foto Pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.