čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Odstartoval sedmý ročník soutěže krásy Maturantka Roku

S prvním únorovým dnem začíná další ročník celorepublikové soutěže krásy Maturantka Roku! Úvodními registracemi spouští organizátoři již sedmý ročník zápolení nejkrásnějších českých dívek, které v tomto školním roce čeká zkouška z dospělosti. Finálový večer plný zábavy proběhne stejně jako loni během června v Praze.

Letošní maturantky se mohou do klání hlásit dvěma způsoby. Ten první je prostřednictvím facebookové aplikace umístěné na oficiální stránce soutěže na zmíněné sociální síti. Druhou variantou je přejít přímo na webové stránky soutěže a stejný registrační formulář vyplnit zde. Je tedy úplně jedno, jaký si vyberou. V obou případech bude kompletně vyplněný registrační formulář maturantky schválen.

A jakmile se tak stane, spouští se pro danou dívku i samotné hlasování. Prakticky hned od její registrace tak lze podpořit svou favoritku prostřednictvím facebookové aplikace. Samotné přihlášky mohou letošní maturantky posílat až do 13. března. Odborná porota bude mít následně tři dny na to, aby vybrala padesát semifinalistek soutěže Maturantka Roku 2016. Třicet nejlepších podle hlasování na Facebooku, další dvacítce udělí speciální divokou kartu.

Na vybranou padesátku bude poté začátkem dubna nachystán casting, během kterého si například popovídají s odbornou porotou nebo jí ukáží svou postavu v plavkách, podobně jako tomu je v jiných soutěžích krásy. Následně proběhne vyhlášení desítky finalistek, na kterou bude čekat ta nejzajímavější část Maturantky Roku 2016.

Přelom května a června totiž bude patřit finálovému kempu pro deset nejkrásnějších maturantek. Užijí si spoustu zábavy, ale předvést budou muset i své dovednosti. Účastnice posledního finálového kempu se praly s jednotlivými úkoly v Lanovém parku Lipno, navštívily Jadernou elektrárnu Temelín a během víkendu nechybělo ani sportovní vyžití. Hlavně se však pečlivě připravovaly na samotný finálový večer.

Hostit jej bude znovu Praha, matka měst a místo, jehož sláva hvězd se dotýká. A slavné se mohou stát i samotné finalistky. Na všechny totiž bude čekat exkluzivní smlouva s modelingovou agenturou a další hodnotné ceny. Poté už bude jen na nich, jak se jim podaří prorazit. Třeba Veronika Šimánková vyrazila díky Maturantce Roku fotit do Kalifornie, předloňská vítězka Jana Šišková zase do Asie a současná držitelka korunky krásy, Kristýna Zevlová, má nabídky na natáčení reklam.

Soutěž Maturantka Roku je ideální příležitostí pro mladé, krásné a talentované dívky, které mají chuť prorazit ve světě modelingu. Především je ale určena všem odvážným maturantkám, které chtějí ještě před odchodem ze střední školy zažít neobyčejné zážitky. Více informací o soutěži naleznete na webových stránkách a facebookových stránkách Maturantky Roku.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto archiv Maturantka roku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.