pátek 29. března 2024 Taťána

Buďte blíž olympiádě s aplikací LOH 2016

Letní olympiáda v Riu už odstartovala. Čeští sportovci se pouští do boje o medaile a my jim můžeme alespoň na dálku držet palce. Pokud nechcete o nic přijít a toužíte po tom vidět všechny české sportovce, tak je pro vás aplikace LOH 2016 povinností.

Už při prvním spuštění aplikace na vás dýchne atmosféra Ria. Vzhled je laděn do výrazných barev a vypadá velmi pěkně. Na hlavní stránce najdete denní přehled – nejaktuálnější zpravodajství, nejbližší sportovní událost a textový přenos.

Po rozkliknutí nabídky v levém horním rohu se vám rozbalí menu aplikace. Zde najdete, kromě zmiňovaného denního přehledu, záložku zpravodajství. Tady se dočtete všechny zajímavosti z Ria včetně zákulisních informací. Další volbou je program her, kde jsou informace o celém programu olympiády. Pokud ve vybraném sportu soutěží i čeští olympionici, tak je u něj česká vlaječka. Jednoduše tak víte na který sport se zaměřit. Výbornou vychytávkou je možnost nastavit si upozornění na disciplínu, kterou chcete sledovat. Stačí kliknout na budíček u jednotlivého sportu. Součástí programu je i TV program stanice ČT sport a ČT 2.

Mezi další záložky patří: výsledky, textové přenosy, videogalerie a český tým pro Rio. Výsledky vám asi nemusím představovat, ale najdete zde i medailovou tabulku. Textové přenosy můžete využít, když nemáte možnost sledovat televizi, ale i přesto chcete vědět, jak si vedou čeští sportovci. Videogalerie vám nabídne pohled do zákulisí české výpravy. Pokud se chcete podívat na kompletní seznam českých sportovců, tak navštivte záložku český tým pro Rio. Součástí aplikace jsou i soutěže o telefon nebo o večeři s olympionikem.

Čtěte více:

Autoři | Foto Facebook Český olympijský tým

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.