pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Začínají castingy na prestižní modelingovou soutěž Elite Model Look

PR článek

Prvního dubna proběhne v OC Haná Olomouc casting na soutěž Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2017, kde porota vybere soutěžící, kteří postoupí do semifinále konající se v červnu v Praze. Finálových 12 dívek a chlapců se zúčastní velkolepého slavnostního večera ve Španělském sále Pražského hradu.

Na casting se mohou dostavit dívky s výškou nad 170 centimetrů ve věku 13 až 21 let. Muži musí dosahovat výšky minimálně 183 centimetrů a mít věk od 15 do 23 let. Do čtrnácti dnů po ukončení castingů budou kontaktováni postupující dívky a chlapci. Nemusíte se vůbec hlásit předem, stačí se dostavit před patnáctou hodinou do Obchodního Centra Haná a projít pohovorem s porotou. Nafotí si vás a odnesete si dárky od značky Schwarzkopf.  Akcí bude provázet česká topmodelka Zuzana Stráská, která se soutěže v minulosti také účastnila.

Castingy probíhají na přelomu března a dubna po celé České republice, ten olomoucký se uskuteční v sobotu 1. dubna v OC Haná od 15:00

Na olomouckém castingu očekáváme přibližně sto padesát až dvě stě zájemců,“ říká Jiří Zalabák z agentury Elite Model Look ČR. Můžete se těšit například i na přehlídku Schwarzkopf Looks, kde modelky představí nové trendy účesu značky Schwarzkopf v šatech slovenského módního návrháře Borise Hanečky. „Přihlížející mohou využít služeb jako je vlasové poradenství, jaké výrobky používat při péči o vlasy, nechat si udělat make–up od vizážistek značky ARTDECO, kde zároveň poradí, jaké produkty jsou pro danou pleť nejvhodnější,“ dodává Jiří Zalabák

Z castingu v Olomouci vzešla například česká vítězka Lenka Hanáková, které obsadila také druhé místo na světovém finále Elite Model Look 2011. Dalším vítězem se stal v roce 2014 Josef Utěkal, který se poté umístil na třetím místě světového finále Elite Model Look. 

Do té doby, než mě oslovil scout Schwarzkopf Elite Model Look, jsem s modelingem neměl zkušenosti a ani jsem se o něj nezajímal. Soutěž mi úplně změnila představu o tom, kterým směrem se budu ubírat v blízké budoucnosti. Cestování mi rozšířilo obzory a naučil jsem se vypořádat s novými věcmi, kterých jsem se předtím vždy bál a zbytečně se stresoval,“ říká Josef Utěkal a ujišťuje, že nemusíte mít předcházející znalosti z módního mola.

Česká republika se může pyšnit třemi celosvětovými vítězstvími za poslední čtyři roky. Při posledním finále v Lisabonu nastoupila na pomyslný trůn šestnáctiletá Jana Tvrdíková. 

Vítěz a vítězka českého finále získají možnost zúčastnit se 34. mezinárodního finále Elite Model Look, které otevírá modelkám a modelům dveře na mezinárodní scénu. Modelingová agentura Elite se během svého působení vypracovala na nejprestižnější agenturu na světě. Podporuje přísné dodržování zdravého životního stylu a o dívky a muže je vždy postaráno na vysoké profesionální úrovni. 

Olomoucký casting začíná v sobotu 1. dubna od 15:00 v OC Haná v Olomouci.

Autoři | Tisková zpráva | Foto Elite Model Look

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.