pátek 29. března 2024 Taťána

Policie žádá o pomoc svědky dopravní nehody, při které řidič srazil cyklistku a ujel

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po autu a jeho řidiči a objasnění dopravní nehody, která se stala v pondělí 9. září 2019 v 5:25 v katastru obce Medlov.

Auto jelo ve směru od obce Králová k obci Medlov. Na přímém úseku silnice předjíždělo padesátiletou cyklistku, která jela stejným směrem. Během toho, při zařazovaní se zpět k okraji silnice, mělo auto do cyklistky narazit tak, že žena upadla na zem. Dosud neznámý řidič z místa nehody ujel a incident neohlásil. Cyklistka utrpěla zranění a musela vyhledat lékařské ošetření. Došlo také ke škodě na kole ve výši asi tisíc korun. Policisté zjistili, že by se mohlo jednat o Opel stříbrné barvy. 

„Svědci, kteří nehodu viděli, mohli daným úsekem projíždět a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a ustanovení vozidla a jeho řidiče, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 466 582, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Rovněž žádáme i neznámého řidiče uvedeného vozidla, aby se se svým svědectvím přihlásil na výše uvedených kontaktech,“ žádá policejní mluvčí Irena Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, výzva, nehoda, doprava

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.