pátek 29. března 2024 Taťána

Policie žádá o pomoc svědky nehody, ke které došlo včera na dálnici D1

Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody.

Včera kolem 15:40 jel řidič Peugeotu Boxer po dálnici D1 na 299 km ve směru od Ostravy na Olomouc. Jel v prostředním jízdním pruhu tříproudové komunikace, avšak nedodržel dostatečný boční odstup od jízdní soupravy, která jel v jízdním pruhu stejného směru. Došlo ke střetu a řidič Peugetou po nehodě zastavil v odstavném pruhu. Událost nahlásil na linku 158. Řidič jízdní soupravy však po nehodě nezastavil a pokračoval směrem a Olomouc. 

Ke zranění osob při nehodě nedošlo a škoda je předběžně odhadována na 80 tisíc korun. „V souvislosti s prověřováním dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří viděli dopravní nehodu nebo mají informace, které by pomohli ustanovit řidiče a nezjištěné vozidlo, aby se přihlásili na linku 158, nebo kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz,“ řekl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, dálnice, výzva, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.